smth
Otrdiena 
28th-Nov-2017 09:17 pm
Tā kā aiz loga viss nedaudz balts un vējš joprojām nemīlīgs, nolēmu, ka nav ko Annai klīst apkārt. Tā kā viņa bērniem gribēja nopirkt Raušu meistara Adventa kalendāru, tad teicu, ka abas iesim uz darbu. Patiesībā ir forši tā pabūt kopā, papļāpāt par visādām lietām. Tiešām man patīk!
Darbā šodien kaut kā bremzēju. Laikam pie vainas ir tas, ka iepriekšējā naktī maz gulēju. Pēdējā laikā tiešām ļoti cenšos sekot līdzi miegam, jo, ja guļu labi, tad arī dienā esmu priecīgāka,darbīgāka utt. Ļoti jāpacenšas šovakar aiziet gulēt laicīgi, lai pietiek laiks atpūtai.
Pusdienās ar Līgu izgājām izmest loku. Aizvēlāmies līdz tuvākajam lielveikalam. Līga nolēma apmainīt iepriekš nopirkto kleitu. Nedaudz gan nepatīkama situācija bija hāunemā. Iepriekšējā nedēļa tika norādīts, ka šonedēļ ar šo čeku varēs dabūt atlaidi, bet šodien izrādījās, ka tas, ka iepriekšējā kasiere ir apvilkusi šo informāciju par atlaidi, skaitās, ka atlaide jau izmantota. Skaidrojāmies, skaidrojāmies, bet nu Līga dabūja savu atlaidi. Stulbi, ka viena darbinieka rīcības dēļ noteikti daudzi klienti saskarsies ar tieši tādu pašu problēmu kā Līga. Bet, ja par pozitīvo, paškurinot drēbītes, sāku apsvērt domu, ka varbūt man kaut kas īpašs ir jānopērk Ziemassvētku pasākumam teātrī. It kā jau skapī gana daudz kas ir, bet gribas kaut ko jaunu... :)
Vakarā bija sarunāts ar Annu satikties uz ierastā stūra. Sniegs un lietus, un vēl vējš...brrr, pretīgs laiks. Steidzos ātrāk pie Annas, jo negribējās likt viņai gaidīt, jo, manuprāt, viņa tomēr nedaudz par pliku ģērbjas.
Vakariņas šodien sanāca izcilas. Sen nebiju gatavojusi fahitas un burito. Garšo jau man tās bezgala, Ž. man arī labprāt tās ēd, Ilveram garšoja, tāpēc paļāvos un cerēju, ka Annai garšos. :) Man par lielu prieku - garšoja. ;) Pie sevis pasmaidīju, ka katru reizi, kad Anna pie mums atbrauc, sagatavoju kaut ko tādu, ko viņi savās mājās negatavo. Kaut kas savādāks viņai, jaunas idejas... :D Pēc vakariņām Anna norunāja, ka aizmirsusi nopirkt kādu dzirkstošo vīnu. Mēs savukārt atcerējāmies, ka mums mājās ir teju 10 gadus vecs dzirkstošais Martini Asti.

1128

Tāds sīrups! Biezāks, salds.. gards! :) Mēs abi esam tik slinki dzērēji, ka mums pietiekami daudz alkohols ir iekrājies. Laikam vienīgi alus pārāk ilgi mūsu mājās nekad neaizķeras, bet tas jau arī ne pārāk bieži parādās. :D
Bet vispār mums šovakar bija lielisks vakars! Ar foršām sarunām par viskautko ko! Man patīk šādi vakari!
Un vēl.. Gribas kaut kur aizbraukt. Pavasarī. Par rudeni ir skaidrs - Iskija, bet pavasarī taču kaut kur arī ātri jāaizlec. Laikam. :)
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:17 am GMT.