smth
Commenting To 
23rd-Nov-2017 09:35 pm - piesātināta diena

1123

Rīts sākās skaisti. Mašīnas, ielas klāja neliela sniega kārta. Tik forši bija, ka aiz loga beidzot atkal ir nedaudz gaišāks. Tas pastāvīgais pelēkais tomēr nomāc.
Protams, nojautu, ka šodien ielās būs haoss. Labi vien bija, ka savlaicīgi izbraucām uz slimnīcu. Jā, nedaudz bija jāpastāv sastrēgumos, bet tas nebija kritiski. Toties tad, kas Ž.brauca atpakaļ, situācija bija kļuvusi vēl nepatīkamāka un viņš ļoti ilgi (salīdzinoši) brauca uz darbu.
Slimnīcā šodien bija daudz cilvēku. Uz operācijām, pārbaudēm. Mums diezgan raiti viss notika - no kabineta uz kabinetu, no aparāta uz aparātu... Kopumā ir labs atkopšanās process. Tiesa, tika arī konstatēts, ka vienas zāles tomēr nevajadzēja "ņemt nost". Spiediens ir ļoti audzis. Mamma, protams, pārdzīvo, ka tā, jo sekas tam visam varēja būt briesmīgas. Četrus gadus viņa šīs zāles lietoja, nevienu dienu neizlaižot, bet tagad tā.. Mierinu un saku, ka rīt būsim mājās un varēs atkal atsākt lietot tās zāles. Nu, ko lai dara ar tiem ārstiem. Viņi saka vispirms dienu, pēc tam, redzot, ka īsti labi nav, saka citu. Labi, ka pagaidām viss ir labi šobrīd.
Nākamā vizīte jau ir pēc divām nedēļām. Jācer, ka atgriešanās pie zalēm tomēr nesīs savus labos rezultātus. Tiesa, mamma sāk runāt par to, ka viņa veselu nedēļu negribēs vairs palikt. Tētis pārāk bieži un ilgi paliek mājās viens. Bet nu redzēs, kā būs.
Darbā atkal pieķēros darbiem, kas bija pazaudējušies epastos. Pamatīgi patīrīju pasta kasti par novembri. Vairākus darbus izdarīju, kam tuvojās izpildes termiņš. Iekrita šodien arī pāris steidzamie darbiņi, kas jāizdara tuvākajās dažās darba dienās.
Vēl darbā šodien nosvinējām Zigrīdas. Un atkal tie lieliskie kokosa cepumiņi... mmm, mēli var norīt! :) Būs jāpalūdz Zigrīdai to cepuma recepte, lai var mājās kādreiz arī uzcept.
Vakarā piezvanīja no Gora. Esot biļete uz rītdienas koncertu. Sirsnīgi pasmaidīju un izstāstīju, ka vakar jau ar kasi sazvanījos un izdevās vienu biļeti dabūt. Vispār super tie Gora darbinieki. Neticēju, ka man kāds zvanīs no Gora un piedāvās biļeti, ja tāda būs parādījusies.. Bet te.. Ļoti super! Varu uzslavēt Goru par attieksmi un komunikāciju. Super, super! :)
Savukārt paskastē atradu aploksni ar grāmatu. Beidzot! Beidzot atnāca mana Lonely Planet grāmata iedvesmai 2018.gadam. Pašķirstīju un jau pamanīju pāris ieteikumus, kurus detalizētāk būs jāpapēta internetā. Joprojām nav miera attiecībā uz pavasari - gribas kaut kur aizlaist kaut vai uz pāris dienām.
Tagad vakarā sakrāmējos rītdienai. Rīt būt ļoti gara un diezgan nogurdinoša diena, bet ceru, ka tā būs emocionāli patīkama. :)
Nu, un tagad iekšā tv, Spēlmaņu nakts kā nekā jāskatās. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 5:54 pm GMT.