smth
ir labi būt mājās 
20th-Nov-2017 08:08 pm

1120

Tik tiešām ir labi būt mājās. Lielā cilpa izmesta pa Latviju, nogurums ir, tomēr ir neaprakstāmi labi atkal ietrausties savā dīvānā, paņurcīt kaķi, iedzert savu kafiju..
Naktī diezgan slikti gulēju, jo visu laiku likās, ka kāds pa mani rāpo. Kā pamostos - tā neviens nerāpo, kā aizmiegu, tā rāpo. Nervi laikam pie vienas. :D Tomēr, paskatoties telefonā, sapratu, ka man ir bijis daudz dziļā miega (veselas trīs stundas!), tāpēc sapratu, ka panikai nav pamata - aizbraukt varēšu mājās mierīgi.
Tā kā mamma šodien jāved bija līdzi uz mūsmājām, tad arī krāmēšanās nedaudz savādāka. Mamma krietni piedomāja par to, kā tētim uz vairākām dienām viskautko sagatavot,lai viņam tikai ēdiens būtu jāuzsilda. Ar aizkustinājumu skatos uz viņiem abiem. Jā, pakašķējas, uzmet lūpu, bet tomēr rūpējas un uztraucas viens par otru.
Šodien beidzot atkal ieraudzīju sprogausīti, kuru biju domājusi ņemt uz Rīgu. Nekāds sprogausītis tas vairs nav. Ausu gali spici stāv gaisā un ķer katru svešu skaņu. Kārtīgs kaķēns aug. Riktīgi apvēlies - mammas piens un rūpes dara savu. Kaķe maziņa tāpēc, kā viņu viņas mammas pameta divu mēnešu vecumā - atveda pie cilvēkiem un aizmirsa. Bet šis rupucis, viens pats augdams, ir paēdis, apčubināts. Nenormāli foršs. Tiesa, bailīgs vēl, bet foršs.
Ceļš uz Rīgu atkal paskrēja nemanot. Atkal ar mammu par daudz ko runājām. Abas pasmējāmies, ka vairākus gadus atpakaļ, kad pirmo reizi mammu vedi pie sevis, viņai brauciens likās gana nogurdinošs, bet tagad jau esot pieradusi un tīri labi šo braucienu pārcieš. Jā, nogurst, jā, ir zināms stress, tomēr kopumā nav tik traki :)
Un atkal mamma stāstīja lietas, ko iepriekš nemaz nezināju. Par to, ka savulaik, vēl pirms manis, divus mēnešus katru nedēļu braukusi uz Skrīveriem uz kvalifikācijas paaugstināšanas kursiem. Tētis ar brāli mājās, bet viņa katru pirmdienu prom un katru piektdienu atpakaļ braukusi. Ja godīgi, tad visus šos stāstus kā švammīte uzsūcu, jo tā ir iespēja ieraudzīt savus vecākus nedaudz savādākā gaismā, uzzināt kaut ko vairāk par viņiem.
Atbraucām mājās, izkrāmējām mantas un sapratu, ka mammas atrašanās mūsu mājās man šobrīd jau šķiet tik pašsapratoma un loģiska. Jā, mūsu sadzīve nedaudz mainās, tomēr tas ne kaitina, ne traucē. Un arī Duksis mammas ierašanos ļoti mierīgi uztvēra, it kā tā arī ir jābūt. Kaķe laikam jau sāk pierast pie tā, ka šobrīd mūsu mājās regulāri apgrozās daudz un dažādi cilvēki.
Bet vispār.. mājās ir tik labi. Man ļoti patīk būt mājās.
Comments 
20th-Nov-2017 09:21 pm
ak :) šie mirkļi :)
Kā mammītei ar op - vai viss labi, cerams ne dēļ kā slikta uz Rīgu saposās?

/es sajutos slikti, kad šovakar uzrūcu tavējam, jo biju tik ļoti pārgurusi un man tik ļoti gribējās mājās - man ieslēdzās mans korektais vācietis, ja saku gaidīšu maximums 30min, tad 50it man šķita pilnīgs no-go :D bet visu atrisinājām bez kaušanās :D abi viens otram atvainojoties :D - es par manu uzrūcienu, jams par kavējumu... zinu smieklīgi, nieka 20min., bet ne tad, kad +800 pakas esi pārkrāvis un sašķirojis :D (šobrīd šķiet stulbi nudien, kad esmu mājās, ierušinājies silti un pūkaini :) /
20th-Nov-2017 09:28 pm
Jau izstāstīja manējais. :D Nē, nu viņš jau pats teica, ka sajutās nelāgi, jo vispirms viens klients, tad otrs, knapi esot atkratījies. :) Es šamam teicu, ka vajadzēja tomēr savlaicīgi aizbraukt, jo Tu nogurusi pēc kravas šķirošanas. Un pateicu, ka, braucot pēc nākamajām pakām, jāaizved kāds labums Leo, lai pielabinātu. :))
Tā ka netieši viņu arī nostrostēju. :D
Vot, bābas! :D

Mamma uz pārbaudēm. Ceram, ka būs pozitīvs rezultāts! :) Pagaidām esam uz pozitīvās nots! :)

20th-Nov-2017 09:44 pm
da nē - mana vaina, ja to ta var saukt, sarunāts bija, ka zvanīšu, kad pakas būs atrastas - līdz pēdējam visu kastveidīgo pāršķiroju (jūsu pirmspēdējās divas protams bija visas kaudzes pašā apakšā :D ) un pēdējās, desmitās, tāpat nebija - tad zvanīju, jo atlika tik aploksnes (kur arī pazudējs atradās) - bet tās pēdējās prasīja max 15it minūtes un es ar rezervi jau brīdināju par pusstundu :D
savlaicīgi jau nevar ieplānot, ja es piezvanu un saku: skrien, tev max 1/2h :D
Gardumus nevajag - viņš man piedāvāja kalendāru ar logo uztaisīt :D - pielabinājās :D (es tev kaut kad pa nedēļu aizmetīšu bildes uz meilu - nodosi tālāk)

(es vienkārši ļoti pārgurusi biju un bik kašķīga, cerams viņš neņems ļaunā :) )

Par mammu prieks - pārbaudes - tas ir labi... Viss būs labi! ")
20th-Nov-2017 10:01 pm
Viss labi, kas labi beidzas! Bet Tu, kārtīgi atpūties! Trakas Tev tās izkrāmēšanas un šķirošanas dienas. :(
Protams, ka bildes nodošu! :) Lai tak solīto vārdu tur! :)))
Bet no tā, ko viņš man stāstīja, sapratu, ka viņš nav uzmetis lūpu, jo saprot, ka smags darbs Tev bija jāizdara. :)
20th-Nov-2017 10:13 pm
vienkārši viņš pa dienu bija zvanījis (beigās izrādās, ka citu lbss problēmu dēļ, bet to jau nezināju - domāju pakas grib) - un man sirdsapziņa jau joņoja, jo atkal atslēgta skaņa tel., jo tik daudz darbu un atkal nepacēlu - nolēmu solījums jāpilda, jāzvana, kad atradīšu :D

šī bija/ir ļoti nejauka krava - "miljons" mazas pakas - kubatūra salīdzinoši mazāka, kā pēdējās divas kravās, toties pakas gandrīz divkārt vairāk - plauktu par maz un zemē tak neliks mazās... es pa pieci lāgi katru kasti bīdīju, kombinēju, cilāju, kā tetri plauktos iekārtoju (cerībā, ka rīt dalot, izvelkot vienu, nesabruks tetris torņi :D )
Būs jautri :)
/tagad gan - uz migas pusi laikam :) /
21st-Nov-2017 09:44 pm
Mazās pakas tiešām ir nejauka lieta. :(
Tagad jau arī svētki nāk, līdz ar to laikam kravas arī lielākas kļūs... Un nervozo personāžu būs vairāk.. :(
Tu tur turies!!!
21st-Nov-2017 10:44 pm
nervozo točna aizvien vairak - Ziemassvētki, pirms iestajušies, nevairo nekādu l;abestību un laipnību un mīļumu - ir tikai nopbesījušies ikdienas "jūzeri" :)
-
ja krava kubatūrā lielāka būtu - es nečīkstētu, man maksā par kubiem un klientiem - bet te vells daudz klientu ar mini mazām paciņā :D čort :D (nu Ž kaut - parasti tās desmit būtu lielas, vismaz daļa no tām - a tagad :D :D ) - es te ķiķinos - man prieks, ka klienti aktivizējusies, pielnīgi vienalga ar cik lieliem vedumiem - prieks satikt, daudzi bija tadi, kas meklēja "jaunās" (mēs jau vairak, kā gadu te) telpas ;) - atgriežas, par to prieks :) nebija, un nekad pirmssvētku laiks nav bijis, viegli, bet ir arī forsi momenti :)
Esmu dzīvs, neskatoties, ka man pa sapņiem te dažādi pārīši ar lieliem pulksteņiem vazājas :D
21st-Nov-2017 11:01 pm
Gan jau būs atkal lielās pakas arī! Sāksies veikalu atlaižu laiks janvārī, tad gan jau ne vienam vien roka paslīdēs. :D
21st-Nov-2017 09:29 pm
tākš dārgie biedri (ir bīstami tevi uz nakti nogurumā lasīt :D ) - par šo : " sapratu, ka man ir bijis daudz dziļā miega"
vispirms pērnnakt ieradies Tu un raustīji aiz kājas, kas šķībi esot nolikta, lai liekot pareizi, jo tad nebūšot dziļā miega!!! es pārskaitusies piedraudēju: liec mieru, dabūs pa galvu!, gribu gulēt! (tev galvā bija nezkāpēc pižiks, laikam zināji, ka draudēšu :D ), tad tavai komandai pievienojās Ž. ar , sienas pulksteņa lieluma, modinātāju! rokās, kas skaita dziļā miega stundas un skaļi tikšķ - Ž. apgalvoja, ka tu saki patiesību un ka man vairs nekas nespīdot... skaļi burkšķot cēlos kājās (un tas jau realitātē, ne sapnī) un klimtu pilnīgi samiegojies uz virtuvi uzlikt ūdeni vārīties - ieslēdzot gaismu, šokā secināju, ka ir tikai nepilni pieci no rīta!!! jopcik nazīt un es pamodies un man aizmigt vienmēr ļoti grūti... aizcilpoju uz wc, sadzēros ūdeni, likos gulēt - sešos cēlos (a man modinātājs uz vēlo uzlikts bija, jo vakar, pateicoties Ž, izdarīju vairāk, kā vispār bija jādara un dalīšana, kā zināju, sāksies ne pirms vieniem, tātad var celties deviņos ātrākais) vārīt nomierinošu miega tēju, iešāvu 2as baldriāņu devas - īsi pirms septiņiem pēdējo reizi ieskatījos pulkstenī un atlūzu... šodien visa tāda apdullusi, galva spainis, vazājos - ne īsti izgulējies, ne īsti baldriāni darboties beiguši - A pirmā dalīšanas diena, klienti kaudzēm...
Jopcik jūs ar savām miega stundām - nakts vazaņķi nu :D
21st-Nov-2017 09:47 pm
Jēzus Marija! I smieklis nāk, i žēl, ka neizgulējusies esi.
Mēs jau vakar naktī arī naktsputni sanācām. Ž. līdz trijiem skatījās tv un es ap trijiem viņu strostēju, ka tv traucē gulēt un man nebūs pietiekami daudz miega, t.sk. arī dziļā! :D
Kā mēs apvienojām miega razborkas savā mājā un vēl pie Tevis paguvām aizcilpot??? Mīkla! :D
Vārdu sakot, abās mājās šonakt bija jautra nakts. :D
21st-Nov-2017 10:39 pm - Ir, ir smieklīgi - nav ko žēlot, pati ņirdzu :D
un man sodien nudien "šķība kāja" bija - celi vakar kaut kur samežģīju, bet tas mans operētais, uzreiz sit arī uz gurnu un pēdu - visu dienu kliboju, nevarot pēdu normāli nolikt, jo momentā kautkādas nervu sasaistes nostrādā un elektrība iziet caur visu kāju un viņa saļimst :D (ir, ir man reizēm tādi niķi ar maniem trauslajiem kauliņiem un to locītavām) :D - Čort vajadzēja no rīta sapni uzreiz nopietni uztvert un celi nosaitēt :D

Es jau ar vakar visā pārguruma pārslodzē aizmigu tik ap pusdiviem - vot ij piktojos, ka rausta mani augšā celties, jo redz dziļo miegu esot iztērējusi :D :D :D
21st-Nov-2017 10:59 pm - Re: Ir, ir smieklīgi - nav ko žēlot, pati ņirdzu :D
Nu, ko dziļais miegs mums tagad būs kā parole un lamuvārds vienlaikus. :D

Bet par ceļiem runājot, man kolēģei arī kaut kā celis vakar saļodzījās un viņa no rīta sūdzējās, ka celis sāk atkal sāpēt un pampt. Varbūt šīs divas dienas ir "ne ceļu dienas"??
This page was loaded May 1st 2024, 9:21 pm GMT.