smth
īsā darba diena, kas nesanāca nemaz īsa 
17th-Nov-2017 08:35 pm

1117

Tā kā boss šodien atvaļinājumā, tad nācās pieslēgties cita līmeņa darbiem. Vispirms plaņorka - mazā pulīti izrunājām nākamajās nedēļās plānoto, notiekošo un aktuālo.
Pēc tam pievērsos meiteņu sastrādātajiem darbiem. Laboju, precizēju, palīdzēju formulēt utt. Vispār, ja godīgi, reizēm ir tā, kad pašai ir daudz darba, tad šāda pārslēgšanās uz citu darbiem ir nedaudz apgrūtinošana, bet šodien izjutu baudu pat no tā, ka kādam varu palīdzēt. Un patīk darīt to uzreiz tieši - ja ir ko labot, laboju, ja kaut kas šķiet ne pārāk labi, precizēju un uzrakstu tā, kā man šķiet labāk. Tā ir ērtāk un ātrāk visiem. Tomēr nedaudz kaitina, kad cilvēki kaut ko sāk komentēt un kritizēt, nepasakot tieši, ko un kā labāk uzrakstīt vai izdarīt.
Vēl šodien joprojām esmu biļešu meklējumos uz Kurzemes gredzena koncertu Gorā. Piezvanīju uz Gora informācijas centru ar lūgumu, ka gadījumā, ja nu kāds vēlas atbrīvoties no biļetes, es labprāt to nopirkšu.. Paskatījos, arī purniņu grāmatā ir vairākas reizes cilvēki padalījušies ar manu ziņu.. Ceru, ka kosmoss uzklausīs mani un mammai arī būs biļete.
No darba izvēlos vēlu - ap diviem, līdz ar to nekur vairs negribējās iet - tikai uzreiz uz mājām. Pa ceļam vēl ieskrēju grāmatnīcā nopirkt pāris dāvanu aploksnītes. Paķīķerēju arī grāmatas, bet, neskatoties uz cenu, nolēmu atturēties, jo jāizlasa tas, kas jau šogad ir nopirkts.
Mājās atnācu iztukšota. Nesaprotu, kas notiek, kāpēc ir tāds spēka, enerģijas trūkums. Gribas ietrausties savā aliņā un nelīst ārā ilgu, ilgu laiku. Vakar visu vakaru nodzīvojos pa gultu. Skatījos raidījumus, ko nedēļas laikā neizdevās kādu iemeslu dēļ noskatīties, lasīju žurnālus, ņurcīju kaķi, gulēju. Pašai riebjas šāds "dārzeņa" stāvoklis, kad puņķis un asara atnāk pēkšņi un it kā bez īpaša pamata, bet zinu, ka pēc enerģijas krituma nāk gaišie brīži. Tas vienkārši kaut kā ir jāpārdzīvo.
Vēl lielas pārdomas par braukšanu. Nezinu, kad braukt. It kā būtu labi braukt rīt, lai mierīgi var izbraukāt i pie Ivara, i pie vecākiem. Bet no otras puses, šobrīd, tādā garastāvoklī, negribas nekur un neko.. Rīts gudrāks par vakaru. Rīt no rīta izdomāšu.
This page was loaded Apr 25th 2024, 2:48 pm GMT.