smth
Commenting To 
13th-Nov-2017 11:09 pm - pirmdiena - dīvainīte

1113

Tik savāda diena. No rīta svinības un vakarā arī, bet pa dienu tā arī nesapratu, kur laiks pazuda.
Ja vēl piektdien atcerējos, ka pirmdien ir jāgaida no rīta kāds pārsteigums, tad pirmdien no rīta pārsteigums atnāca negaidīts. :D Šodien darbavietai 26.dzimšanas diena. Atkal neliels našķītis un pateicība par to, ka esam kopā. Astoņpadsmitais gads man rit šajā darbā. Joprojām ļoti patīk, joprojām ir ļoti interesanti, daudz jauna, neieslīgsti rutīnā, lai gan dari rutinētu darbu. Laikam tas ir arī galvenais, kāpēc joprojām esmu šeit. Jā, ir mirkļi, kad visa ir par daudz un ūdens smeļas mutē, bet tad pienāk mirklis, kad ir vieglāk nedaudz..un tad atkal smeļas ūdens mutē. Pa riņķi vien, pa riņķi vien..
Atkal daudz laika pavadīju kopā ar bosu, pārrunājot dažādus jautājumus. Ir patiesībā labi, ka beidzot konstruktīvi spējam darboties un sadarboties. Jūtu, ka ir mirkļi, kad viņš vairāk ģenerē idejas, ir mirkļi, kad es vairāk uzstāju, ka kādam jautājumam ir jāpievērš uzmanība un jāizdomā, kā to atrisināt saprātīgā veidā. Tas tiešām ļoti priecē.
Vēl šodien diezgan daudz ar Līgu runājām. Ne tikai par darbu, arī par ģimeni un privātām lietām. Diendienā esi kopā ar cilvēku un, ja abi viens otram pasper soli pretī, tad veidojas lielāka uzticēšanās un arī izpratne vienam par otru. Un liela māksla ir spēt nošķirt darba lietas un privātās, spēt uztvert kritiku nevis kā personīgi vērstu, bet tā, ka tas tiešām ir kopējam labumam.
Vakarā aizgāju pakaļ paciņām. Atkal pamatā viss ir citiem, mums pašiem tikai vienā paciņā viena bundža. Nākamās divas paciņas, kas nāk, tās gan tikai mums domātas. Krietni brīdi pasūtījumu viskautko visiem pēc kārtas, tagad pašai par sevi jāpadomā. :D
Toties vakarā svinējām vārda dienu. Nedaudz ne tik ierastu našķīšu, dāvana, par ko jau bijām vienojušies (biļetes uz koncertu). Tiesa, smaidu izraisīja koncerta vieta, bet tas jau tā. Nāks tuvāk koncerts, tad jau viss būs labi. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 2:29 am GMT.