smth
Lāčpleša diena mājās 
11th-Nov-2017 10:16 pm
1111

Vakar vakarā ilgi nevarēju aizkasīties gulēt. Nenāca miegs. Toties no rīta sapratu, ka miega trūkums ir devis savu rezultātu - galvas sāpes klāt. Tā kā nesāpēja pārāk briesmīgi, tad nolēmu tikai ar parastajām pretsāpju zālēm izlīdzēties, lai noņemtu plecu daļā saspringumu. Uz mirkli tas palīdzēja, bet kopumā - visu dienu galva īd. Labi, ka šodien ir pelēka diena, tad gaismas nav tik daudz un tā tik ļoti nekaitina. Arī ausis šodien jūtelīgas. Labi vien ir, ka šodien ir brīvdiena. Jā, biju domājusi, ka varētu aiziet līdz krastmalai un pulvertornim, bet.. galva pateica viennozīmīgi - šodien tikai un vienīgi mājas diena. Un, ja ir mājas diena (pareizāk pat - gultas diena), tad nekas daudz nav izdarīts. Pārlasīju ābolus, pagatavoju ātrās pusdienas un viss.
Tagad vakarā, kad nedaudz labāk sāku justies, pieķēros atkal bildēm. Rītdien varēšu sakārtot ierakstu par pirmo dienu salā. Lēnām man viss šis process iet... Bet gan jau visu izdarīšu.
Un vēl šovakar iededzu sveci. Par vectēvu.. Par visiem, kas cīnījās par Latviju.
Comments 
11th-Nov-2017 10:56 pm
" tad nolēmu tikai ar parastajām pretsāpju zālēm izlīdzēties, lai noņemtu plecu daļā saspringumu. " - zini kā es - es uz šitiem 9un man jamie gadās regulāri, darbs tāds, kas sasprindzina utt.) - ierauju nošpu un magniju - riktīgi palīdz... NoSpa jau nosaukumā saka: noņēm spazmas, kas bieži ir saspringuma iemesls un magnijs, nu jā magnijs musīšiem, atslābumam :)
da vispār manām galvassāpēm, kas lēnam velk uz migrēnisko, nošpa (lai cik dīvaini nešķistu) nudien palīdz...
(kad nopietnā migrēna klāt - nu tur jau citi kara līdzekļi)
vēl līdz kontrastduša - da vispār duša, vispār ūdens uz galvas, uz sprandas - ūdenī ir brīnumspēks....
-
es ar iededzu sveci, izliku laukā pie mājas - kaut vēji un lieti, deg... par piemiņu vectēvam un viņa brālim...
11th-Nov-2017 11:26 pm
Man reizēm palīdz solpadeins (tas laikam kodeīna dēļ). Bet šodien nebija tā diena, kad ar vieglo artilēriju tiktu galā, bet smagai vēl tomēr nav pienācis laiks. Duša nepalīdzēja. Un viegla masāža arī nē. Vieglāk izgulēties laikam ir. :D
Hmmm..jāpamēģina man kādreiz pie vieglākām sāpēm nošpa - varbūt palīdzēs. :)
11th-Nov-2017 11:36 pm
/tikai šodien / tagad ievēroju, ka tavai šitai profilbildei pirksti kustas!!! ā - nepagāja ne nx10 gadi :D /
-

miegs ar tāda nekāda lieta - ja varētu nolūzt uz sitienu, glauni - es tā labprāt gribētu ļoti - sen visaādas sprandas un tml. būtu smierinātas un vietā noliktas... ehh...
12th-Nov-2017 09:28 am
Tā sasmējos par tiem pirkstiem! :D Nu, zini, kā saka - labāk vēlu, nekā nekad.. :D

Nu, es uz sitienu arī nevaru. Bet kaut kādos mirkļos mani miegs vienkārši nogāž no kātiem un saka: "Tagad tev jāguļ un jāatgūst spēki!" Mani vecāki jau kopš bērnības zināja, ja es aizeju nepieklājīgi agri gulēt, tātad ar mani nav viss labi.
This page was loaded Apr 16th 2024, 5:32 pm GMT.