smth
Commenting To 
2nd-Nov-2017 10:28 pm - jau atkal ceturdiena
1102

Lai arī man šodien vēlāks rīts, jo jādodas bija uz kanceli, tomēr nemaz nesanāca vēlāks rīts. Mammai jau ap astoņiem jābūt pie ārstiem. Tā kā man sanāksme, tad Ž.pieslēdzās mammas aizvizināšanai turp un atpakaļ. Labi, ka viņš man ir... Ļoti palīdz viņš man.
Ārste mammai teica, ka ir tūska un ka sārtums acī ir no šprices. Pārbaudīja visu, noteikusi, ka bija jāredz labāk.. Šī frāze mammu satrauca, jo šobrīd tiešām slikti redz ar operēto aci. Mēs abi ar Ž.cenšamies nomierināt viņu, sakot, ka šobrīd vēl pāragri celt paniku, vēl jau vajag atgūties... Jācer, ka tiešām viss būs labi.
Ja par darbu, tad interesanta bija grupiņas tikšanās kancelē. Reformu idejas ir dažādas - šis tas likās saprātīgi, bet par šo to, manuprāt, būtu jādiskutē. Ņemot vērā to, ka atlicis gads līdz vēlēšanām, skaidrs, ka nekādas lielās reformas neizdosies šobrīd izbīdīt, tāpēc darbs vien visdrīzāk tiks turpināts. Bet vispār, ik pa brīdim aizdomājos par šīs grupiņas darba stilu. Tā vietā, lai visi kopā ģenerētu idejas, mēs regulāri tiekam nostādīti fakta priekšā par to, ko kancele ir sastrādājusi.. Nedaudz dīvains stils...
Darbā atrāvos no savas kursabiedrenes. Par to, ka uzreiz pagrūdām viņai dokumentu parakstīšanai. Boss ar viņu it kā bija izrunājis visu un viņš pats gan teica nest pa tiešo viņai... Bet nācās secināt, ka runāšana un darīšana ir divas dažādas lietas. Vienkārši jāpieņem, ka šobrīd ir tādi noteikumi un punkts.
Vēl patīrīju nedaudz epastus un galdu. Pēc atvaļinājuma nav bijis laiks tam.
Mājās ejot, uzzvanīju tētim. Viņam telefons bija izlādējies, tāpēc atkal bija jāiet pie kaimiņiem pēc palīdzības. Un karte joprojām neparādās manā lmt kā mana aktīvā karte. Būs vien sestdien jāzvana, lai saprastu, kas notiek...
Tomēr jebkurā gadījumā ir labi, ka viņš var piezvanīt mums un mēs viņam.
Tagad, guļot uz dīvāna, joprojām smaidu izsauc tas, ka naktī pamodos no tā, ka kaķis ņaudot sarunājās ar mani no dīvānapakšas. Sajūta bija, ka tepat ausī tieši ņau. ;)
Tiesa, nepatīkamais šonakt bija tas, ka redzēju sapnī kā apzog māju. Brrrr... Nepatīkami.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 11th 2024, 3:00 am GMT.