smth
Commenting To 
9th-Oct-2017 09:16 pm - un atkal pirmdiena ir klāt jeb man vajag siltumu!
Pavisam nedaudz līdz atvaļinājumam.
Šorīt degunā, pirkstos un arī ausīs sāka kost sals. It kā nekas traks - kādi +4-+6, bet..auksti! Laikam nāksies vien pārslēgties uz aukstuma režīmu - jāpaņem cita šalle, jāsāk ģērbt cimdi un jāiemet somā arī cepure.
Darbā arī spridzinošs vēsums. Remonta dēļ visas brīvdienas, kā arī šodien un rīt mēs dzīvosim bez siltuma. Nākas izlīdzēties ar sildītāju. Dikti gaidu, kad beidzot remonts beigsies un atkal dzīve ieies ierastajās sliedēs. Kopš marta šīs visas neērtības turpinās.

1009

Darbā šodien sāku vilkt kopā visus galus, lai saprastu, kas līdz atvaļinājuma sākumam jāizdara. Ar prieku secināju, ka nemaz ne tik daudz man to galu - vismaz izskatās, ka nebūs pēdējā vakarā līdz vēlai vakara stundai jāsēž. Patīkama pārmaiņa. :) Un prieks ir arī par to, ka tad, kad atgriezīšos no atvaļinājuma, Līga jau būs atpakaļ. Tas būs tiešām būs zināms atvieglojums. Zinu, ka kāds brīdis Līgai būs nepieciešams, lai ielektu atpakaļ mūsu trakajā vilcienā, tomēr tas ir savādāk - ja ir cilvēks no ielas, tad viss ir jārāda un jāstāsta no nulles. Ja godīgi, tad šobrīd nemaz neticas, ka teju divi gadi ir paskrējuši. Nebija viegli, ik pa brīdim uznāca izdegums, tomēr tiešām centos cauri šim laika periodam iziet maksimāli mierīgi.
Attiecībā uz braucienu palikuši sīkumi - apdrošināšana, visu dokumentu nokopēšana, vēstniecības adreses pierakstīšana, paziņošana Konsulārajam departamentam.. Laikam jau darbs mani tik ļoti pieradinājis pie tā, ka kārtībai jābūt, tāpēc arī nespēju iedomāties, kā savādāk. :) Bez šiem visiem papīrdarbiem, vēl arī koferis ir pussalikts. Šodien atkal vakarā pagludināju drēbes, lai pēc atgriešanās mani negaida milzu grozs, šo to iekrāmēju arī koferī. Galvenā krāmēšanās, kā parasti, būs pēdējā vakarā, bet vismaz zināmu sagatavošanos jau būšu izveikusi.
Un vēl galvā jau sāk rosīties idejas jaunam ceļojumam. Vienojāmies, ka reālakai plānošanai ķersimies klāt pēc atgriešanās, bet šis tas jau ir kļuvis dikti vilinošs un aicinošs. :))) Laikam jau tiešām man ir liela iekšējā nepieciešamība kaut kur doties pasaulē, lai atkal mierīgi atgrieztos mājās un priecātos par jauniem iespaidiem un atmiņām. :))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 2:00 pm GMT.