smth
Commenting To 
7th-Oct-2017 07:57 pm - piektdiena un sestdiena

Vakar

Darbā svarīgākais - dltsa. Atkal visi atnāca parādīt savus muskuļus un savas pozīcijas. Tas gan mani nepārsteidza, ko līdzīgu jau biju iekšēji paredzējusi. Tikai nebiju iedomājusies, ka viss būs tik ilgi. Man jau šķiet, ka vietām pilnīgi nevajadzīgi pa riņķi vien runājām, bet tas ir mans personīgais viedoklis. Un nedaudz pārsteidza jauno locekļu uzvedība. Principā visi šajā forumā esam vienlīdzīgi, bet dažiem attieksme tāda, it kā viņiem ir vairāk varas un var atkal uzbraukt mums.
Lai arī kā nebūtu šajā sanāksmē saturiskā ziņā, tomēr jāatzīst, ka laiks vienkārši pazuda. Pat nepamanīju kā atnāca pusdienas. Un tā kā šodien ir piektdiena, tad varēju doties projām.
Tā kā šodien bija gatavi Lolitas dokumenti, tad aizgāju tiem pakaļ un nedaudz garākā pastaigā devās - līdz pastam un veikalam. Lai arī diena bija pagalam pelēka, tomēr ir forši iziet garākā pastaigā. Kaut kā jāmēģina sevi motivēt aizvien vairāk izlīst ārā, citādi pēdējā laikā pamatā pa māju vien, pa māju vien..
Pastā atkal rindas. Pabrīnījos, ka rindas ir ne tikai vakarā pēc darba, bet arī pēcpusdienā. Mūsu pasta nodaļa ir ļoti iemīļota.

1006

Un, ja jau esmu pastā, tad pie reizes iešļūcu veikalā, lai nopirktu nepieciešamos sīkumus.
Bet vakarā mājās pabeidzu skatīties teātra izrādi Frankenšteins, kaut kādas filmas un tv.. Bet kopumā piektdienas pievakare saistās šoreiz ar neka nedarīšanu. Negribu neko. Gribu atpūsties.

Šodien
Sasmējos par to, ka šorīt visi līdz 9 guļ. Pat kaķis, kurš parasti jau aktivizējas ap sešiem no rīta! Reti mums šādi rīti pēdējā laikā ir bijuši, un tāpēc vēl jo vairāk tie ir forši!
Ko šodien izdarīju? Koferus izvilku un saku mazgāt un apdomāt drēbes braucienam. Nedēļas sākumā atkal Anna pie mums atbrauks, līdz ar to nebūs tik daudz iespējas sakrāmēties, un man itin nemaz nepatīk visu atlikt uz pēdējo vakaru. Apskatījos laika prognozi uz tuvākājām divām nedēļām - mūs (kā izskatās) sagaida stabili + 20 un vairāk. Līdz ar to vasaras drēbes jāņem. Jā, varbūt kāds džemperis, lai vēsākā vakarā apģērbtu, bet neko daudz vairāk no siltajām un biezajām drēbēm man nevajag.

1007

Vēl šodien biju riktīga mājsaimniece. Atkal kārtīga maltīte - i zupa, i kartupeļi ar sēņu mērci un salātiem, un beigās vēl svaigi spiesta sula. Joprojām turpinām sulu tūri - krājam vitamīnus ziemai un stiprinām imunitāti.
Bet pašā vakarā man atkal nemiers klāt. Jā, vēl neesam nekur aizbraukuši, bet man jau jaunu ceļojuma mērķu meklēšana prātā. Skatījos, lasīju, ko uz pavasari un rudeni iesaka citi cilvēki. Pagaidām gan konkrētas idejas nav radušās, bet vismaz pamazām apgūstu "lauku". Nu, nevaru es mājās nosēdēt. Man vajag kaut kur braukt. Man gribas redzēt pasauli.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 10:59 am GMT.