smth
Commenting To 
30th-Sep-2017 07:56 pm - sestdiena
Kaķis no četriem rītā visādi izpildījās. Iekaroja vairākus plauktus, nogāza grāmatu, paskrubināja to, pamēģināja dažas grāmatas izvilkt no grāmatu rindas, tad ķērās klāt pie maisiņu čabināšanas.. Kaut kas Duksim smadzeņpodā aizgājis uz īso. Jācer, ka atgriezīsies pie mošanās ap plkst.6. :)
Tā kā tramīgs un ar pārtraukumiem miegs šonakt bija, visu dienu jutos saburzīta. No mājām izvēlos jau pēcpusdienā.
Uz ceļiem daudz psihopātu, lai gan cerēju, ka viņi jau būs aizbraukuši. Pārlecu uz otro upes pusi. Tur joprojām foršs ceļš un maz auto. Sapratu, ka ļoti patīk sausi rudens ceļi, kad lapas pāri ceļam virpuļo. Pat šodien, tik pelèkā dienā, tāds ceļš ir riktīgi foršs. Un vēl patīk rudenī dūmu smarža. Tāda kārtīga rudens sajūta!
Braucu un redzēju, ka cilvēki joprojām rok kartupeļus, kombaini rosās. Šī nedēļa bez lietus un ar sauli tomēr nedaudz uzlaboja situāciju laukos.. Lai gan.. Braucu garām skaistam griķu laukam, bet vietām uz lauka tāāādas peļķes, ka skaidrs, ka neviens tos griķus šogad nenopļaus. Žēl...
Mamma ar tēti priecājas, ka es atbraucu. Mamma uzcepa ābolus.. Mmmm...pirmie ceptie āboli šogad! Tik gardi! Un mamma neskopojas ar kanēļa uzbēršanu. : D

0930

Lai arī nogurusi jūtos, tomēr ir labi būt šeit. Šī nedēļa daudz spēku ir paņēmusi. Viss, ko šobrīd vēlos, miegs un miers.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 2:08 pm GMT.