smth
liderīgā pirmdiena 
25th-Sep-2017 10:42 pm
Kā nedēļu sāksi, tā... turpināsi? Ja tā, tad draud ļoti liderīga diena.

0925

Protams, no rīta nedaudz papukstēju pie sevis par to, ka vajadzēja gan uz veikalu aiziet jau vakar, lai visu nopirktu, nevis no rīta pirms darba vēl pa veikala plauktiem šiverēt, bet neko jau nevar vairs mainīt, līdz ar to atliek vien samierināties ar to, ka ir tā, kā ir.
Nedaudz pastrādāju, un tad ķēros klāt operācijas “Galdiņ` klājies!” izveikšanai. Pašai bija pārsteigums par to, cik ātri un labi viss izdevās.
Kamēr krāmējos ar galdiņu, saņēmu arī apsveikumus. Sasmējos par bosa dāvināto kaktusu un tekstu par to, ka var ļoti dažādi izprast tekstu “balts un pūkains”. Tas var būt gan trusītis, gan kaktuss. :D Nu, ko.. mēģināšu kārtējo reizi audzēt kaktusu. Visus iepriekšējos kaķis vienmēr iznīcināja, tāpēc šo atstāšu darbā. :D
Jolanta ar Māru uzdāvināja lielisku dāliju pušķi un ceriņu sīrupu. Vispār negaidīju šādu pārsteigumu. Meitenēm izdevās mani pārsteigt un aizkustināt.
No kolēģiem jau sagaidāmā dāvana – dāvanu karte kārtējām manām izklaidēm kādā koncertā, teātrī vai kur citur. ;) Ja godīgi, tad jau kādu brīdi uzskatu, ka tā ir tiešām vislabākā dāvana. Pats sev reizēm nokrāp to izklaidi, bet šeit – ir iespēja, ko vari izmantot. Lieliski!
Pēc svinībām nespēju savākties darbam, kaut ko bumbulēju, bet, diemžēl bez lielas pievienotās vērtības. Nekas, rīt būs vieglāk un labāk.
Vakarā atradu citu viesnīcu pirmajai naktij – pietiekami sakarīgu un lētāku. Ietaupījums tomēr 50 euro, kas tiks iztērēti vakara ieejai Vatikāna muzejā. :)) Ja godīgi, ļoti cenšos šobrīd pārskatīt visus ceļošanas izdevumus, lai tomēr nebūtu nesaprātīgu tēriņu. Atteicos arī no pirmās viesnīcas, kas bija rezervēta, un ceru, ka viņi atgriezīs to naudu, ko jau bija rezervējuši manā kontā.
This page was loaded Mar 28th 2024, 2:06 pm GMT.