smth
Commenting To 
20th-Aug-2017 09:48 pm - svētdiena mājās
Pēc vakardienas brauciena šodien jūtos fiziski nomocīta. Kreisās kājas diena.
Gulēju ilgi, bet piecēlos neizgulējusies. Kafija mundrumu nenesa. Iekārtojos dīvāna stūrītī un tā visu priekšpusdienu pie TV pavadīju. Atkal sāku skatīties deju šovu. Pirmā atlases diena pārāk nepārsteidza - varbūt tikai divi-trīs iekrita acīs.
Mīļotais vakar padīca, ka vajag rasolu. Tāpēc viss bija skaidrs par to, kas būs pusdienās. :D
Pēcpusdiena atkal pa dīvānu pie TV. Vispār tik dīkdienīgas svētdienas man sen nav bijis. Un tik daudz TV sen neesmu skatījusies. Bet reizēm jau gribas..reizēm jau vajag.
Vakarā saņēmos izbrīvēt tīrās veļas grozu. Tā kā pēdējās trīs nedēļās bija arī citi gulētāji mūsu mājās, tad kaudze gultas veļas jāmazgā un jāgludina. Turklāt ar braukāšanu apkārt gludināšana šobrīd bija pabīdījusies uz rītiem - parocies veļas grozā, izvelc to, kas vajadzīgs, izgludini un skrien uz darbu. Noriebies tas jau bija. Šovakar gandrīz visu izgludināju. Un pie sevis nodomāju, ka atkal jāparevidē skapis - liekais jāaizved uz laukiem, jāizmet... Pārāk daudz jau skapī visa. Man atkal gribas visus plauktus mājās parevidēt...
Bet vispār...jūtos šodien kaut kā ne tā.. Var jau būt, ka pēc vakardienas karstuma šīs dienas vēsais un pelēkais laiks tā iedarbojas uz mani.. Ceru, ka rīt vairs nebūs kreisās kājas diena.

0820
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 7:31 pm GMT.