smth
Commenting To 
18th-Aug-2017 11:17 pm - un atkal piektdiena! :)

Šodien, kā jau piektdienā, viss nedaudz liderīgi.
Ātri izdarīju visus darbus, kas jādara un devos uz frizētavu.

0818

Divi ar pusi mēnešus nebiju tur. Mati krietni atauguši, un man atkal uznākusi vēlme ataudzēt to garākus. :) Bet tā labsajūta, kas mani pārņem frizētavā!!!! Es varētu katru otro dienu iet uz frizētavu - patīk man tas, ka bužina matus, ķemmē, patīk, ka masē galvu.. Mirklis labsajūtas. Bez steigas. :) Pašai gan reizēm bail no tā, ka varu aizmigt šīs galvas masāžas laikā. :D Bet no otras puses - ja varu aizmiegt, tātad ir patīkami. :)
Viennozīmīgi, tas ir dienas lielākais prieks.
Vēl viens prieciņš - atnāca paciņa no kokūna. Atkal samētāmies un uztaisījām lielāku pasūtījumu. Es šo to jau pasūtīju braucienam uz Itāliju, šo to ikdienai, šo to mammai. :)Zinu, ka gan jau atkārtosim vēl šādu iepirkšanos, jo esmu pavilkusies uz Nuxe un citiem labumiem. ;)

0818

Vēl sasmaidījos Jāņa sētā par vienu kartes pārdevēju. :) Tā koķetēja! :D Vai arī man vienkārši likās. Jebkurā gadījumā teicās, ka pasūtīšot man Neapoles karti. :)Roma jau ir, Iskija jau ir, bet Neapole... nav. :(
Mājas atbrīvošana bija smagākais darbiņš šodien. Rīt nāks tv meistars, kas ievilks jauno kabeli. Līdz ar to visi stūri priekšnamā jāatbrīvo, lai šams mierīgi var to kabeli izvilkt. No otras puses, sanāca uztaisīt apavu revīziju. :) Atradu kurpes, par kurām jau sen biju aizmirsusi. :D Būs jāsāk apgūt kurpju kastes un valkāt noslēptās kurpes. :D
Bet vakarā sazvanījāmies ar Līgu, papļāpājām un sarunājām, ka rīt pie viņas pēc meistara noteikti atbraukšu. :) Būs atkal forši. Un, ja godīgi, jau esmu paguvusi sailgoties pēc viņas. Gribas redzēt viņu, viņas māju un dārzu tagad, vēl vasarā. :)
Līga
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 3:00 pm GMT.