smth
un atkal pirmdiena! 
7th-Aug-2017 09:28 pm

0807

Kur diena pazuda? Nepamanīju. Pārāk ātri aizskrēja laiks. Pēc brīvdienām reizēm tā ir, ka visādi lielie un mazie darbiņi ir jāizdara, līdz ar to laiks vienkārši kūst. Šodien lielie laika kausētāji bija garie lasāmgabali. Kamēr tiec ar tām daudzajām lapām galā... Turklāt ir ne tikai jālasa, bet arī jādomā, jāanalizē, jāsaprot, vai konkrētajam tiesas spriedumam ir kāda ietekmi uz mums. Pēcpusdienā visādus rakstāmgabalus nokopu. Ir pāris parādnieki, kuriem jāatgādina par darbu izpildi, bet to rīt izdarīšu, jo šodien negribējās uzģērbt bargās kundzes kostīmiņu. :D
Ražīga diena sanāca, bet vēl ir kaudze lietu, ko šonedēļ jānokopj. Izskatās, ka šonedēļ atkal būs tikai četras darba dienas birojā, jo atkal Rīgas ūdens solīja atstāt mūs bez ūdens. :> Ilveram būs prieks, ka nebūs no rīta atkal agri jāceļas. :)
Vakarā pēc darba ar Ilveru aizstaigājām līdz veikalam. Čīkstēšana bija liela. Maza histērija arī. :) No vienas puses saprotu, ka viņam arī mana samazinātā staigāšana šķiet daudz, no otras puses - visu dienu darbā pie manis sēž, tāpēc izkustēties pilnīgi noteikti vajag. :)
Un vakariņās atkal mums ir ātrais našķis - tortiļas. Bērns un vīrietis laimīgi. :D Ātri, sātīgi, garšīgi. Turklāt katru reizi mums sanāk savādākas tortiļas, jo pie rokas dažādi produkti, kurus kombinējam pildījumam. :)
Ar mammu šodien par īrisiem parunājām. Es jau gaidu, kad pienāks pa pastu mūsu paka. Solīts bija, ka jūlija beigās, augusta pirmās nedēļas laikā tiks izsūtīti stādi. Vēl nav.. Ceru, ka tuvākajās dienās atnāks. Mamma gan pasūkstījās, ka vieta nav iekārtota, bet no otras puses, līdz nedēļas nogalei stādi var pagaidīt, īrisiem neliela apžāvēšana nenāk par skādi (pat ir vēlama). Bet vispār - ir bezgala interesanti, cik daudzi no tiem pasūtītajiem astoņiem īrisiem atnāks..
Parunājām ar mammu arī par kapusvētkiem. Sestdien pēcpusdienā Pļaviņās. Sen tur neesmu bijusi. Tētis pirms pāris gadiem bija un teica, ka viss esot mainījies. Man gribas ar tēti aizbraukt turp, lai es arī zinātu, kur vectēvs ir apbedīts. Domāju par viņu bieži, bet uz kapiem sen neesmu bijusi. Brāļu kapiem... Bet pēc šīs dienas sarunas nezinu, vai aizbrauksim. Mamma izklausījās ne pārāk pārliecināta, ka aizbrauksim, bet teicās ar tēti pārrunāt šo jautājumu. Pasmēju un teicu, lai vismaz savlaicīgi painformē, lai zinu, uz cikiem klinģēri pasūtīt. Viss atkarīgs no tā, ko viņi abi izdomās - ja izdomās nebraukt, tad arī mani plāni mainīsies visdrīzāk. Ilvers kaut kā būs jānogādā vecākiem.. Šodien viņi uzsāka ceļu mājup. Diena pie Balatona un tad garais pārbrauciens. Karsti viņiem Ungārijā šogad. No vienas puses žēl, ka mēs šogad netikām viņiem līdzi. Bet nekas, gan jau citu gadu aizbrauksim kaut kur atkal ar viņiem kopā. :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 12:18 pm GMT.