smth
Commenting To 
30th-Jul-2017 11:06 pm - svētdiena

Nekāda ilgāka pagulēšana šodien nesanāca, jo mamma ar Ilveru agri piecēlās un sāka rosīties. Līdz ar to agri bijām atpakaļ pie tēta.
Tētis jau bija paguvis pierakt kartupeļus, bet pašiem nācās vien staigāt pa dārzu un ievākt uz Rīgu vedamos labumus. Kā mamma smējās, tagad mums lielāka saime, vairāk mutes barojamas. ;)
Lai arī Ilvers dikti čīkstēja par to, ka ātrāk jābrauc, tomēr izkasījāmies jau pēc trijiem pēcpusdienā. Kaut kā negribīgi krāmējos. Vēl gribējās kādu brīdi uzturēties tur. Tagad tur labi - daudz ēdamu labumu un daudz puķu zied. Tā gribējās kādu liliju vai dāliju, vai asteri, vai rozi atvest uz Rīgu. Bet mašīna pilna ar manām un Ilvera mantām, tāpēc smukās puķes palika dārzā un..manā fotoaparātā.

0730

Ja vakar Ilvers čīkstēja, ka aiz garlaicības nezināšot ko darīt tik garā ceļā, tad šodien kaut kā gana sakarīgs ceļš sanāca. Klausījāmies mūziku, skatījāmies apkārtni, parunājām.. Mierīgi trīs stundas iztika bez planšetnieka. ;)
Un vēl Ilvers riktīgs palīgs bija, lai uznestu visu augšā. Jau liels puišelis. ;)
Toties mājās kaķim neizpratne par to, kurš te vēl ir atbraucis un kāpēc viņas dīvāns ir aizņemts. ;) Gan jau apradīs ar šo vēl vienu mājinieku, kur viņa liksies...
Mājās ir labi. Mājās ir mierīgi. Mājās ir...mājās...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 4:46 am GMT.