smth
piektdiena! ;) 
28th-Jul-2017 11:17 pm

Īsā darba diena ir īsā darba diena. Jā, vakar vēlu aizkasījāmies gulēt, tāpēc šodien grūti bija pamosties. Tomēr, neskatoties uz mazgulēto nakti, oms ir labs. ;) Bija riktīgi foršs vakars mums. Jā, ir zināma rutīna iezagusies, bet tad, kad izdodās kaut ko nedaudz pamainīt, ir riktīgi forši! ;)
Darbā knibinājos ar visādiem sīkumiem. Tomēr labi, ka ir šāds mierīgāks periods iestājies. Saprotu, kāpēc bija tik grūti pēdējā pusgada laikā. Visa bija daudz par daudz. Toties šobrīd ir vieglāk.
Beidzot arī pasūtīju Ilveram torti. Būs šokolādes-ķiršu. Tomēr, tas, ka bērns neēd biezpienu, želejas liek krietni vairāk piedomāt pie tā, ko sūtīt. Nedaudz žēl, ka minecraft virsū nebūs, bet vismaz būs minjoni. ;) Un nedaudz tomēr esmu vīlusies bosa ieteiktās konditorejas komunikācijas stilà. Būtu ātrāk zinājusi, ka šāda veida komunikācija nesanāks, nebūtu tik ilgi gaidījusi.
Pēc darba vēl visādus sīkumus duni nopirku. Paknakstījos gar plauktiem un šo to arī sev noskatīju. ;)
Vēl maziņš prieks, ka migrēnas zāles ar polisi nopirku. Tomēr ir liels bonuss -70% no zāļu cenas. Tagad sešām reizēm atkal zāles būs. Tomēr ir mierīgāka sajūta, ja zinu, ka man ir zāles, kas palīdz un nav jāmokās vairākas dienas.
Mīļotais savu auto paņèma no servisa un dabūja plāksteri uz mēnesi. Nojautām, ka būs tā. Jāsaved tagad viņa auto kārtībā. Uz 4.septembri pierakstījam manu auto apskatei. Labāk profilaktiski aizbraukt, lai sirdsmiers ir.
Ceļš uz laukiem paskrèja nemanot. Daudz domāju gan par Ilveru, gan vecākiem, gan oktobra braucienu.
Toties laukos ir tik labi!

0728

Izkāpu no auto un visu pagalmu piesmaržoja baltā trompetlilija. Tik patīkami! Pa pusotru nedēļu dārzs ir mainījies. Floribundroze uzziedēja. Smēju mammai, ka sākumā domāju, ka tā ir peonija, bet ieskatījos un sapratu, ka roze. ;) Asteres un dālijas gatavojas krāšņai ziedēšanai. Gurķi, tomāti, zirņi jau ēdami. Siltums dara savu. ;)
Un pāri visam cikāžu čirkstēšana, miers.. Ir labi atkal būt šeit.
Comments 
31st-Jul-2017 09:37 am
O, nākamajai reizei ņemšu vērā.
Paldies!
This page was loaded Mar 28th 2024, 11:00 am GMT.