smth
Commenting To 
22nd-Jul-2017 11:40 pm - Beidzot sestdiena mājās

0722

Sen man nebija tādas sestdienas. Īsta sestdiena mājās. Nekur neiet, neko neplānot. Vienkārši būt mājās. Tā ka plaukti beidzot pieskrūvēti, varēju mierīgi sakramēt tos. Saliku grāmatas jaunajā guļamistabas plauktā. Otrā plauktā, pie loga, saliku žurnālus un šobrīd lasāmās grāmatas, un dažādus sīkumus.
Ja godīgi, ļoti patīk, kā izskatās. Necerēju, ka mana milzīgā grāmatu kaudze tik viegli ietilps nopirktajos plauktos. Jā, gandrīz viss stāv divās rindās, tomēr tas ir krietni smukāk nekā tā milzīgā kaudze pie gultas. Un arī bilžu albūmiem atradās vieta - vairs nav nekur tālu noslēpti. Šķiet, ka vajadzēs kādā mirklī piesēst un atlasīt uztaisāmās bildes - gribas tomēr reiz pa reizei arī papīra formātā bildes apakstīt. Man šķiet, ka gadus astoņus jau neesmu nevienu bildi uztaisījusi papīra formātā - viss tikai digitāli.
Daļu grāmatu pārcēlu arī no tv plaukta uz guļamistabu. Līdz ar to skaidrs, ka jānopērk būs vēl kādi grozi, lai zem tv var glabāt virtuvei vajadzīgās lietas. Šobrīd viss rēgojas, bet tā - būs smuki kastītēs noslēpts.
Un vēl, krāmējot grāmatas, sapratu, ka laikam tomēr ir jāpārlasa tas, kas ir mājās un, iespējams, no daļas grāmatu varēs atbrīvoties, atdodot Luetai vai aizvedot uz savu lauku bibliotēku.
Pēc grāmatu sakrāmēšanas iekārtojos dīvānā un atkal pieķēros žurnālu lasīšanai. Gribas to nelasīto žunālu kaudzi samazināt. :)))
Tāda forša, mierīgā, patīkama diena mājās. Riktīga sestdiena! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 5:16 pm GMT.