smth
piektdienā!!! :) 
21st-Jul-2017 09:21 pm

Beidzot arī piektdiena ir klāt!
Lai arī cerēju, ka tikšu mājās jau pēc 12:30, bet.. aizķēros līdz 13:30. Kā parasti - vēl kādam kaut ko vajag, līdz ar to nākas palikt ilgāk, pabeigt visu. Jā, protams, tad man ir sirds mierīgāka, ka nokop visus galus jau piektdien un pirmdienā var sākt jaunu skaistu dzīvi. Bet no otras puses - gribas taču izjust to īso darba dienu. :)
Un vēl - piektdienas tomēr ir manas foršās darba dienas, jo īsās, jo ir sajūta, ka priekšā riktīgi garas brīvdienas. :)))
Garākā pastaigā neaizdevos, jo gribējās ātrāk mājās. Tomēr esmu noilgojusies pēc šī kvalitatīvā laika mājās, kad var darīt bez steigas to, ko gribas. Šodien man bija žurnālu lasāmā diena. No vecākiem atkal veselu kaudzi žurnālu atvedu, kas ir jāizlasa un jāatdod makulatūrai. Arī pašai krietna kaudze dažādu žurnālu iekrājusies.. Kādreiz žurnālus lasīju no vāka līdz vākam, bet tagad saprotu, ka jālasa ir tas, kas tiešām interesē. Nav jēga sevi piespiest lasīt. Lasīšanai ir jārada prieks un interese. :))

0721

Toties vakarā sanāca riktīgs aplauziens. Tā gaidīju jauno Megrē ar Rovanu Atkinsonu. Bet.. nav. :( Vispār pati brīnījos par to, ka šāda veida filma var mani ieinteresēt. :D Bet patika! Ļoti! :) Nopūtos, pārslēdzu šurpu turpu kanālus un.. nospļāvos. Palasīju vēl nedaudz un aiztinos gulēt. :>
This page was loaded Apr 25th 2024, 5:13 am GMT.