smth
Commenting To 
19th-Jul-2017 10:29 pm - nedēļas vidū

Atpakaļ darbā.
IMG_20170719_215108_092[1]

Patīkami pārsteidza tas, ka uz galda nav lielie krāvumi, kā bija ierasts pēc pēdējiem atvaļinājumiem. Jā, šis tas ir uzlikts, bet nav milzīga kaudze.
Pusi dienas pavadīju pie bosa - izrunājām visu, kas noticis pa manu prombūtnes laiku, kas ir jādara tuvākajā laikā, kas vispār notiek darbā. Ja godīgi, tāda riktīgi forša saruna sanāca. Sākām ar darbu, beidzām ar privātākām lietām. ir tāda sajūta, ka kaut kas ir mainījies mūsu attiecībās. Uz labo pusi. Un tas mani ļoti priecē. Ir apnikušas cīņas un kariņi. Labāk ir miers un saprašanās, nevis nepārtrauktas cīņas.
Ja godīgi, ir kaut kā baigi grūti ieskrieties. Mierina tas, ka šodien ir trešdiena, jāiztur vēl ceturtdiena un tad jau īsā piektdiena priekšā.
Gan jau ieskriešos. Tomēr ceru, ka jūlija beigas un augusts būs mierīgāks nekā parasti. ;) Tomēr gada pirmā puse ir bijusi ļoti intensīva un pietiekami stresaina.
Un vēl - atkal ir tas pats, kas parasti - nevaru visu dienu nosēdēt uz vietas. :D Labi vien bija, ka pie bosa bija jāpatusē, pie meitenēm aizgāju, vismaz vieglāk mugurai bija. :)))
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 11:49 pm GMT.