smth
Ir labi būt atpakaļ mājās 
18th-Jul-2017 09:41 pm

IMG_20170718_114257_519[1]

Tā kā mīļotais pa manu prombūtnes laiku saskrūvēja plauktus, tad varēja ķerties pie to iekārtošanas un sakārtošanas. Visu laiku domāju, ka man ir riktīgi daudz grāmatu, bet, saliekot divās rindās, pietika vieta visam. Arī žurnāliem un fotoalbumiem pietika vieta. Vispār, ja godīgi, tad šobrīd ļoti patīk jaunie plaukti. Abi divi ik pa brīdim ieejam istabā un paskatāmies uz tiem. Istaba bez grāmatu kaudzes, bet ar plauktiem, izskatās krietni mājīgāka, mīlīgāka. Smējos, ka pati brīnos par to, kā 12 gadus varēju nodzīvot bez plauktiem. :D Tagad šķiet pašsaprotami, ka ir šie plaukti, ka viss ir salikts smuki. Daļu grāmatu, kas stāvēja plauktā pie TV pārcēlu uz guļamistabas plaukiem. Un sapratu, ka jānopērk vēl daži grozi, jo tad varēs smuki paslēpt visus virtuves štruntus kastēs un plauktos. Var jau būt, ka kādā reizē aizšausim uz nedēļas nogali Viļņām un tad arī IKEA apciemosim, lai sapirktu visādus vajadzīgus štruntus.
Tā kā lielās veļas dienas bija laukos, tad šodien bija lielā gludināšanas diena Rīgā. TOmēr pilnīgi savādākas ir tās drēbes, kas ižzuvušas vējā. Smaržo savādāk, gludinās savādāk. Pietrūkst man Rīgā šī iespēja...Tāpēc jau arī regulāri šo to vedu mazgāt pie vecākiem, lai varētu izžāvēt ātrāk vējā.
Vēl redzu, ka mīļotais priecājās, ka esmu mājās un sagatavoju pusdienas, vakariņas un citādus gardumus. Šodien par prieku mums abiem uzcepu vafeles. Atkal no griķu-kīnojas miltiem, ne saldās. Esmu secinājusi, ka šīs vafeles ļoti labi noder maizes vietā. :D Forma, protams, nedaudz mulsina, bet garša ir labu labā. Izskatās, ka griķu milti manā virtuvē ir ienākuši uz palikšanu.
Un Duksis ir vienkārši pārlaimīgs. Beidzot pēc ilgākas prombūtnes esmu mājās. Turklāt veselu dienu pa mājām vien. Kaķis tajos brīžos, kad kaut kur piesēstu, atveļas un apguļas blakus. Ļaujas glāstīšanai un mīļošanai. Sailgojusies ir.
Eh..žēl, ka agri vai vēlu viss labais beidzas. Arī atvaļinājums ir pagājis. Ja godīgi, nemaz nav žēl, ka šis atvaļinājums tāds diezgan vēss un lietains, un bez kādas brauciena ārpus Latvijas. Šīs divas nedēļas tieši bija arī paredzētas dzīvei un darbam laukos. Vēl jau būs atvaļinājums septembrī, lai tiktu galā ar kartupeļiem un āboliem. Bet oktobrī.. oktobrī būs sala, termālie ūdeņi (jau ar nepacietību gaidu, un pati sev esmu atzinusi, ka šī nedēļa ir galvenā atvaļinājuma nedēļa šogad) un..mammas operācija, kas mani dara nedaudz bažīgu.
This page was loaded May 4th 2024, 7:00 am GMT.