smth
Commenting To 
4th-Jul-2017 11:17 pm - 4.jūlijs

0704

Viss, kā parasti. Kad jābrauc uz laukiem, nevaru izkasīties no mājām. Kad jābrauc mājās, nevaru izkasīties no laukiem.
Šorīt arī tieši tāpat - izgulējos un lēnā garā sāku krāmēties. Lai arī zinu, ka pa nedēļu vēl atbraukšu uz mājām, tomēr cenšos sakrāmēties ar domu, ka dzīvošu tur visu atvaļinājumu. Turklāt tā kā mēbeles atvedīšu no laukiem un citus labumus, tad cenšos šobrīd lieko aizvest uz laukiem. Skaidrs, ka mūzikas centrs brauks uz laukiem. Jau pāris gadus Rīgā to neklausos. Tā kā ir radiomodinātājs, tad zudusi nepieciešamība pēc radio. Turklāt, ja gribas klausīties kaut ko radio, tad ieslēdzu datorā vai televizorā. Bet dzīvoklī laukos pietrūkst mūzikas un radio kaste. Tāpēc tur tā noderēs. :)
Brauciens tāds mainīgs. Lietus, lietus, lietus, tad mazu mirklīti bez lietus. Trakākais bija posms līdz Ogrei - riktīgs gāziens, pat apsvēru domu ceļa malā apstāties, bet rezultātā iebraucu statiķā, paņēmu kafiju, maizīti, jo pusdienslaiks jau bija. :) Tālākais ceļš tāds mainīgs, bet vismaz bez riktīgiem gāzieniem.
Tiesa, braucu un domāju, ka štruntīgi, ka visu laiku līst, dārzam itin nemaz nepatīk aukstums un slapjums. Vasaras pagaidām nav.
Vecāki priecājās mani redzēt. :) Pasēdējām, papļāpājām. Es izstaigāju dārzu.

Pirmais - īriss. Paul Black. Pirmais no Zaķa atvestais īriss uzziedēja. Skaists zieds, liels zieds. Un tikai šogad augustā būs trīs gadi, kā iestādīts. Izrādījās visstiprākais no visiem četriem stādiem.

IMG_20170704_200950_560

Iepriecināja arī jasmīns. Parasti jūlija sākumā visa ziedēšana iet uz beigām, bet šogad, ņemot vērā to, ka ir tik vēls pavasaris un vēsa un lietaina vasara, šobrīd ir trakās ziedēšanas pats sākums. :) Tas ļoti, ļoti priecē. Jasmīns ir viena riktīgi forša vasaras smarža. :)
IMG_20170704_205130_369

Dārzs.. izmircis.. Zemenes slapjas un pūst.. ;( Bet vismaz skaidrs, ka būs ko darīt - ravēšana, ravēšana, ravēšana!
IMG_20170704_221045_867
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 4:24 pm GMT.