smth
Commenting To 
24th-Jun-2017 10:11 pm - 22.-24.jūnijs

22.jūnijs
Slinkā diena mājās.

0622

Laikapstākļi nebija pārāk iepriecinoši - te lietus, te saule, te lietus, te saule. Tāpēc nolēmu nekur nekustēt. Mājās labāk. :D
Palasīju žurnālus. Kaut kā no tām nelasīto žurnālu kaudzēm ir jātiek vaļā. Labi, ka vairs necenšos izlasīt visu no vāka līdz vākam. Lasu tikai to, kas interesē, līdz ar to tā žurnālu kaudze straujāk plok.
Atkal veļas mazgāšana un gludināšana. Tomēr komandējums un brauciens uz koncertu zināmu robu ir iecirties drēbju kārtošanā. Šobrīd daudz jāmazgā un jāgludina.
Vēl nedaudz savedu kārtībā atskaiti :D Kamēr biju Ženēvā, bildes un raksti netika pabeigti. Kārtībai jābūt.
Paralēli šo to iekš tv paskatījos.
Vārdu sakot, ļoti dīkdienīga diena mājās kopā ar kaķi. :D

23.jūnijs
0623

Lai vecākiem nebūtu vientuļi, šogad atkal svētki Riebiņos. Visu nepieciešamo nopirku, lai svētkos būtu viss nepieciešamais.
Pirms svinēšanas mazu kontroli ar mammu dārzā izveicām. Pateicoties tam, ka pavasaris un vasara tik vēsi ir, vēl redzēju īrisus. Visu nē, bet lielu daļu.

zilibalts

zilgandzeltenigs

tumsaksbrunidzeltens

sarkaniga

roza

divkrasains

brunidzeltens

balts

zils

Šī ir tikai daļa no tiem, kas ir. Šogad viens no četriem no Zaķa atvestajiem arī saņēmies uzziedēt. Kolekcija kļūst aizvien plašāka. Kopumā šobrīd laikam teju 20 dažādi īrisi mums dārzā ir. :) Bet gribas vēl. Un laikam zinu, kādus būs atkal jāpaskatās pie Zaķa - kruzuļotos, lielziedu. Protams, būtiski, lai šķirne ir pietiekami pacietīga un spēj pārdzīvot mūsu ziemas. Bet vēl jau būs jāpapēta katalogs. Mamma jau sāka smiet, ka varētu sākt pārdot īrisus, jo daži mums ļoti labi saauguši - vienalga būs jārok ārā un jāmet. :))
Tētis bija salasījis arī pirmās zemenes. Gardas! Noteikti gardākas par Ženēvā pirktajām! :))
Pasmējos, ka atkal Līgo vakarā skatamies limuzīnu un suflējam tekstus. :) Gluži kā gada nogalē skaties Vieglu garu, vasaras saulgriežu neatņemama sastāvdaļa ir limuzīns.
Šogad atkal mēs ar bluķīti. Jau tik ļoti pierasts pie bluķīša - ilgi un lēnām deg, nav tik lielas netīrības pēc tam, neizdeg apkārt pārāk daudz zāle. :)
Pabarojām odus (mamma gan nodarbojās ar viņu nogalināšanu un saskaitīja, ka vairāk nekā 200 tika nosisti :)) ), pasēdējām pie ugunskura un aizgājām gulēt.
Smieklīgākais ir tas, ka mēs ar mammu pat alu nedzērām - iztikām ar kvasu. :D
Bet vienalga, bija riktīgi foršs vakars ar vecākiem.

24.jūnijs.
0624

Lai arī šī ir tikai sestdiena, tomēr nolēmu braukt mājās. Lai ceļš mierīgāks. Tomēr nolēmu īpaši nesteigties ar atgriešanos, līdz ar to mājās biju jau diezgan pavēlu.
Sakrāmējām mašīnu pamatīgi. Daļu no mēbelēm iekrāvām, šo to no iepirkumu maisiem, šo to no pagraba. Labi vien bija, ka no rīta to izdarījām, jo pēcpusdienā sāka līņāt. Un tad jau tā nešana gan būtu diezgan nepatīkama. Mājās, Rīgā, arī sanāca visu smuki sanest, kamēr lietus nebija. Turklāt bija izdevies auto nolikt pietiekami tuvu mājas durvīm, lai nav pārāk tālu jāstaigā.
Lai arī ļoti gribējās atvest uz Rīgu īrisus, sapratu, ka tie tomēr saburzīsies. Tāpēc nogriezu riktīgu slotu trīs dažādu peoniju ziedus. Tā, lai visa māja smaržo un visu nedēļu plaukst un zied. :)
Vispār savādi ar tiem lakstiem ir. Kad mācījos skolā, tad gan īrisus, gan peonijas uzskatīju bez maz vai par pļavas puķēm, kas nemaz neskaitās īstas puķes. Toreiz šķita, ka tikai rozes, neļķes un citas puķu veikalos nopērkamās puķes ir īstās puķes. :> Toties tagad man tik ļoti patīk īrisi un peonijas, ka neviena roze tam blakus nestāv. :D
Un vēl aizdomājos, ka šī brīvā nedēļa bija ieplānota nedaudz savādāka - ka lielāko daļu nedēļas pavadīšu laukos, dārzā.. Bet sanāca, ka lielākoties biju mājās, jo lietains un vēss bija. No otras puses, es redzu, kā mīļotajam ļoti patīk, ka esmu mājās. Turklāt esmu pilnīgi cita - bez ikdienas darba dienu stresa, nekur nesteidzos, esmu izgulējusies un priecīgāka. ;)
TOmēr laba nedēļa sanāca! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 8:04 am GMT.