smth
Commenting To 
16th-Jun-2017 10:52 pm - īsā darba diena


0616

Atkal maz bija gulēts. Turklāt uz rīta pusi vienam otram te bija slikti, līdz ar to visa mūsu māja pamodās.
Aizsoļoju uz darbu. Ir atkal nedaudz neparasti atgriezties Rīgā. Saule pelēka, nav tik silti, turklāt pilsēta nedaudz nošņurkusi izskatās.
No rīta agri sanāksme, tad nedaudz vēl pastrādāju un laiks bija pusdienslaikam sagatavoties. :) Vārda dienas mazas svinības.
Atkal secināju, ka Raušu meistarā tomēr ir diezgan gardi kliņģeri. Kolēģiem garšoja un gandrīz visi gribēja arī otro un trešo gabalu. :))
Dienas otrā puses viennozīmīgi Varšavas noskaņās - biļetes, rezervācijas, apdrošināšana, pirkumu saraksts...
Domās jau esmu tur. :D Neticas ka tik ātri laiks pagājis kopš biļetes nopirkšanas. Es tiešām ļoti gaidu šo koncertu. Nedaudz gan uztrauc, kā būs ar savas vietas atrašanu, bet gan jau izdosies. Šodien nedaudz paklausījos arī iesildītājus, izklausās, ka varētu būt pieņemami.
Šodien nosmējos apr to, ka ppec pusdienām mājās abi nokritām diendusu pagulēt. Tomēr tas, ka pēdējās naktis ir maz gulēts, deva ziņu. Tā riktīgi labi pagulējām visi trīs. :)))
Arī māju vēl cenšos nedaudz pievākt. Atkal viena nedēļas nogale, kad nebūs iespēja visu savākt. Pie sevis nosmēju arī par to, ka veļasmašīna pēdējas divas dienas tik daudz tiek darbināta - tas tādēļ, ka divas nedēļas tā klusēja. :D
Nu, ko.. jādodas pie miera.
Diena bija laba. Nedaudz grūti ir atgriezties normālā režīmā, jo normāla režīma vēl nav. Un nebūs tuvākās nedēļas laikā. Pēc jāņiem gan būs nedaudz jāiespringst.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 3:32 am GMT.