smth
Commenting To 
11th-Jun-2017 11:53 pm - sveetdiena..

Dienas bilde:

0611

Garais miegs peec pastaigas. Ap desmitiem jau guleeju un taa riktiigi pamodos tikai uz astonjiem. Kameer iekusteejos, saposos jau tuvojaas brokastu finisha laiks. Domaaju, ka es buushu vieniigaa, kas nespeej sveetdien no riita izkasiities, bet izraadiijaas, ka muusu ir daudz! Pat veel 10.00 naaca publika un neviens vinjus nedzina prom. :D
Miegamices! :)
Taa kaa seedeet viesniicaa iisti negribeejaas, saposos un aizdevos uz Botaanisko daarzu. Shkjiet, ka taa ir viena no vietaam, kur katru reizi, kad esmu Zheneevaa, iegriezhos. Varbuut ne vienmeer visu izstaigaaju, un tas jau nemaz nav vajadziigs. Vispirms izmetu nelielu loku pa tuvaako daarza dalju. Vienaa no maajaam arii iegaaju, apskatiities, kas ir mainiijies.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Peec tam, saprotot, ka saule paaraak saak cepinaat un krietni patiikamaak ir koku paveenii, aizgaaju pie saviem iemiiljotjiem solinjiem. Par laimi viens no tiem bija briivs. Seedeeju, lasiiju zhurnaalu, kad apnika lasiit, veeroju cilveekus, kad apnika veerot cilveekus, pieveersos telefonam. :) Ljoti ilgu laiku tur pavadiiju, jo klusums, miers, putninji chivina, sauliite spiid.. Taada laba sajuuta. Nu, varbuut solinjsh vareetu buut nedaudz eertaaks, bet visu tachu nevar gribeet. :)
Peec tam veel izmetu loku pa daarzu.

24

25

26

27

Aizgaaju liidz rozhu daarzam.

28

29

30

31

32

Uzkaapu kalnaa, kur pirms 11 gadiem seedeeju un domaaju par to, kas notiek manaa dziivee, ar mani.. Traki amerikaanju kalninji toreiz bija. Tik daudz emociju! Toreiz gribeejaas aizbeegt no visa, kas notiek Latvijaa. Likaas, ka jaamaina savaa dziivee viss. Domaaju, ka varbuut pieteikties uz kaadu darbu sheit, jo nekas jau iisti Latvijaa netur. Toties vakar tur biju un sapratu, ka, lai arii man atkal patiik buut Zheneevaa, tomeer.. esmu mainiijusies un gribu maajaas.

33

Izstaigaajusies atgriezos viesniicaa, jo vakaraa bija sarunaats nedaudz garaaks paargaajiens ar Katriinu. Aizsuutiiju vinjai vairaaku endomondo marshrutu variantus un vinja izveeleejaas to, kas nav paaraak garsh un nav paaraak taalu no vinjas maajaam un manas viesniicas.
Paaris stundas izmantoju atpuutais un rakstiishanai. Atkal biju palaidusies - katru dienu tikai kaadus atsleegvaardus uzrakstiiju, lai peec tam varu salipinaat bildi. :) Bet arii tas peec tam neveicina aatraaku pieseeshanu pie rakstiishanas. :) Gruti sevi motiveet. Bet shoreiz kaut kaa sanaaca. :) Atlikt taalaak uz priekshu arii ne paaraak gribas, jo naakamaa nedeeljas nogale ir Varshavaa - nebuus laiks pieseest. Peec tam pirmsjaanju nedeelja, kas visdriizaak vismaz daljeeji paiet laukos. Tur ar to rakstiishanu arii nav tik viegli, jo pa dienu nogursti taa, ka neko vairs negribas.
Pastaiga ar Katriinu. Neliels izaicinaajums bija atrast to busa pieturu, par kuru vienojaamies kaa satikshanas punktu. Bet, gods kam gods, maps paliidzeeja. Tikai vienaa vietaa maps nezinaaja, ka tur ir privataa iela un zhogs priekshaa. Taapeec nedaudz korigjeeju marshrutu pati, tomeer kopumaa maps lielaakoties ir paliidzejusi tikt galaa ar sarezhgjiitiem uzdevumiem sveshaa vietaa. Tikko iedomaajos, es tachu papiira karti nevienu pashu reizi neesmu shii brauciena laikaa izmantojusi. :)
Njemot veeraa sleegto ielu un nelielaas korekcijas, tikai par divaam minuuteem kaveejos. :) Bet pashai shis gaajiens liidz pieturai bija interesants, jo sanaaca iet pa iekshpagalmiem, gar maaju logiem.. Un tur ir pilniigi cita dziive, nav viss tik glanceeti. :) Un veel sanaaca iet pa vienu ielinju, kas iet gar mazdaarzinjiem. Buudinja pie buudinjas, daarzinjsh pie daarzinja. Nav nekaads muusu vasarniicu variants - nekaadu zhogu pa vidu. Laksti, tomaati, zaljumi.. ko nu kursh izveelas savaa daarzinjaa bakstiit. :)
Veiksmiigi satikushaas devaamies celjaa. Katriina atzina, ka dalju no shii marshruta vinja jau ar viiru un meitu bija gajusi, tikai nebija nokljuvushi liidz otram tiltam noguruma deelj. Saakumaa asfalts, bet peec tam jau riktiigas mezha takas gar upi. Sajuuta bija gadriiz kaa Latvijaa, ierastie pakaapeni, ko notur deelji vai nelieli baljkjiishi, solinjsh no baljkjiisha... :) Bet blakus upe neierastaa kraasaa un diezgan daudz cilveeku, kas gan skreeja, gan gaaja. Tas, kas man ljoti patika, celja ziimes. Nevis vienkaarshi virziens, bet laiks minuutees un stundaas, lai saprastu, vai speeks pietiks pieveikt. :) Neierasti arii tas, ka daudzi pretiimnaakoshie sveicinaajaas. Taads it kaa siikums, bet ljoti patiikami. ;) Un tad, kad dod celju pa tacinju skrienosham, vinjsh pasaka paldies. Nemaz jau daudz nevajag cilveekam, reizeem pietiek ar labu vaardu. :)
Mums sanaaca lieliska pastaiga un labs kardiotreninjsh! :D Un ljoti daudz ar Katriinu pljaapaajaam. Par visu. Nedaudz pat diivaini shkjiet, ka mees kaut kaa esam abas uz viena viljnja. :) Viena otru saprotam no pusvaarda, papildinam vienu otru... Bija tik labi, ka pat negribeejaas shkjirties, negribeejaas, lai shis kopiigais celjsh beigtos. :)

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

Maajaas, protams, ieveelos jau ap saulrietu. Piemaajas parcinjaa gan rosiiba bija liela, cilveeki joprojaam atpuutaas, cepa galju, baudiija vakaru peec karstaas dienas. Vispaar man patiik shii vinju uzvediiba - panjemam galdinju, kreeslu un ejam ar gjimeni, draugiem tuseet. Negribam galdinju un kreeslus, panjemam segas un tieshi taaat tuseejam. :) Un nav bail par to, ka staigaa pa zaali, neviens nenaaks un nepaarmetiis..
Shiis divas dienas ir bijushas ljoti piesaatinaatas. Daudz staigaats, daudz redzeets, daudz piedziivots. Un visu laiku domaaju par to, cik muljkjiigi bija skriet projaam. Jaa, arii shogad likaas,ka jaabrauc uz Ciirihi vai Lucernu, vai Baazeli, bet beigaas noleemu palikt Zheneevaa. Un saprotu, ka shii bija ljoti pareiza izveele, jo iipashi taapeec, ka esmu atklaajusi sev garaas staigaashanas prieku. :) Ja naakamgad sanaaks atkal atbraukt, tad laikam atkal nekur neskrieshuprojaam, bet turpinaashu atklaat jaunas takas. :)) Un varbuut pat vareetu doties Janas izveeleetaja celja. Kad vinja atgrieziisies pilseetaa, varees parunaat, noskaidrot kas un kaa, un tad jau taalaak domaat. Kaa pareizi Jana teeica, kaajaam Tu pa leeto celjo un redzi savaadaaku konkreeto vietu. Celjo nesteidzoties.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:54 pm GMT.