smth
Par divām dienām uzreiz 
5th-Jun-2017 10:37 pm
Vakardiena.

0604

Veel peedeejaa briidii centos sapakot koferus. Tie nesaprotami laika apstaaklji - sola gan karstumu, gan veesu laiku un lietu. Peedeejaa briidii iemetu koferii veel paaris planos dzhemperus, lai ir ko veesajaa laikaa apgjeerbt. Vienlaikus izdomaaju, ka braukshu nevis ar koferi un mugursomu, bet gan ar lielo un mazo koferi un rokassominju. Lai ari kaitina mazo koferiishu vazaashana, tomeer taa ir eertaak no mantu kraameeshanas viedoklja.
Uz lidostu plaanoju izbraukt agraak, bet mees (kaa parasti) nespeejaam izkuunjoties laikaa no maajaam. :)) Liidz ar to uztraucos par to, ka iestreegshu rindaas pamatiigi. Protams, pirmaa rinda pie Lufthansas check-iniem. Es ljoti cereeju, ka buus arii kaads bagaazhas dropofs, bet nekaa.. Naacaas staaveet garajaa, kopeejaa rindaa. Tomeer diezgan zhigli atveraas papildus divi check-ini un liidz ar to diezgan aatri tiku cauri. Pie pasu kontroles neaadu rindu, pie mantu kontroles arii nekas traks. Pilniigi paarsteigums, ka tik aatri izdevaas iziet visu. Pietika laiks visu nopirkt uudeni, iztaigaat veikalus, palasiit . :D
Joprojaam patiik lidot ar Lufthansu. Lidmashiinas pietiekami lielas, lai visu savu mantiibu labi vareetu izvietot. Izsalkushie var dabuut maiziites ar kafiju, teeju un citiem dzeerieniem. ;) Reizeem pat ir pat sviestmaizhu izveele - vegjetaaraas ar sieru vai parastaasa ar galju. :)))
Lidojot, saaku domaat par to, ka patiesiibaa shoreiz taada zinaama atgrieshanaas sanaak. Taa pati vieniicas, kas pirms 11 gadiem. Tikai cita es. Toreiz emocionaali visa par daudz bija. Daudz par daudz. Shobriid ir savaadaak, ir pilnigi citas sajuutas, braucot uz Zheneevu. Man negribas nekur aizbeegt. Man gribas buut maajaas. Man gribas atgriezties maajaas.
No lidostas shoreiz nemaz nebija jaadomaa, kaa nokljuut liidz viesniicai. Katriina ar Dane atbrauca man pakalj. Iechekojos viesniicaa, un braucaam pie vinjiem. Riktiigi forshs vakars sanaaca. Gardas vakarinjas. Abi bija pacentushies. Danes zivs bija izcila, Katriinas semifredo atsvaindzinoshs.. Un tika daudz forshu sarunu! :) TOmeer labi, ka pirmais vakars nebija vientuliibaa jaapavada.
Ciemos aizseedeejaamies. Viesniicaa biju jau teju pusnaktii. :) Labi, ka tikshanaas pie naaciju pils sarunaata uz 10:45, vismaz nedaudz ilgaak varees paguleet. :))
Bija lieliska diena!
Un vēl smaidu šodien izraisīja šī LOT lidmašīna :)

0604 LOT lidmashina


Šodien.

0605

Naktii guleets slikti. Logi ir uz ielas pusi, taapeec ir diezgan skalji, ja atver logu. Ja aizver logu, tad nav ko elpot - karsti.. Gan jau pa nedelju pieradiishu pie trokshnja. Vieniigais pozitiivais - sheit tieshaam ir tumshas naktis. Saule aiz kalniem aizkriit ap pusdesmitiem un liidz par riitam ir melna nakts. :)
Riits shodien sanaaca ljoti leens. Vareeja mieriigaa garaa iekaartoties ar savaam mantaam. :) Tomeer labi, ka ir shaadi leenie riti, tad vari mieriigi sagatavoties garai dienai.
Paarsteidzoshaa kaartaa praktikanti Annu Ilzi ljoti veiksmiigi satiku. Taada interesanta un forsha meitene. Studee vides zinaatni Pariizee. Protams, vecumam atbilstoshs naivums un arii ne tik liela izpratne par notiekosho ir, bet tas tikai priecee, jo meiteens ar interesi tver staastiito.
Aizgaajaam uz atklaashanu. Socialie draugi veel nav atbraukuhi, taapeec bijaam tikai mees, valdiibas paarstaavji. Sho to paarunnaajaam ar veestnieku attieciibaa uz prograammu. Tomeer patiikami, ka pagodinaaja muusu pasaakumu ar savu klaatbuutni.
Peec tam saakaas sanaaksmes. Pati shoreiz esmu R71 grupaa, jo shogad ir plaanota taas pienjemshana. Darbs buus intensiivs. Jaa, nedaudz juutos kaa no cita lauka, jo nav bijis laiks pietiekami daudz shim jautaajumam pieveersties Riigaa, tomeer pieredze un speeja aatri uzkjert lietas ljoti paliidz.
Ar visaam sanaaksmeem shodien nepietika laiks kaartiigi paeest un padzert. Pat nezinu, kaapeec taa sanaaca. Uudens bundulji tachu daudz kur staav. Mana nolaidiiba laikam tomeer taa bija.Protams, tas rezulteejaas ar galvassaapeem vakaraa. Saakumaa domaaju, ka galva diic tikai taapeec, ka maz un slikti guleets, ka lidojums bija utt. Liidz ar to, daudz nedomaajot, devos nelielaa pastaigaa "pa rajonu" . Iekliidu privaatmaaju rajonaa, pakliidu par pasaigu/skreejeeju takaam, ieraudziiju vairaakus smukus skatuunktus uz ezeru un kalniem. 10 km pilniigi netiishaam nogaajaas. :D Labi, ka staigaajamsandales biju panjeemusi liidzi - vareeju paaraut un mieriigi pievareet visas virsmas. :D
Sanaca lieliska un skaista pastaiga. Jau saaku domaat, ka taa ir bijusi liela nolaidiiba, ka ieprieksheejaas triis reizes steidzu projaam no Zheneevas, lai apskatiitu citas pilseetas un vietas. Ir jaapaguust shii apkaartne! Te arii ir skaisti! :)
Kad atnaacu uz viesniicu, sapratu,ka nemaz vairs nav laaga. Galva ar katru minuuti saapeeja aizvien vairaak un vairaak, saaka paraadiities nelaba duusha. Sapratu, ka bez tabletes nekaadi neiztikshu. Un labi vien bija, ka ir tabletes. Iedzeeru, aizmigu..un peec paaris stundaam jau jutos krietni labaak.
Veelu vakaraa veel sanaaca neliela sarakste ar Jolantu. Gan par Zheneevu, gan par darbiem. :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 1:38 am GMT.