smth
Commenting To 
3rd-Jun-2017 11:07 pm - vārda dienas izskaņā

0603

Pamodos agri,jo kaķis kļuva nemierīgs. Atkal grauza žurnālus. ;)
Pabaroju lopiņu, saliku veļenē drēbes un atkal nolīdu gulēt. Šonedēļ atkal mazgulētas naktis bija, jo visādas izklaides bija jāapmeklē. Izklaides, protams, bija foršas, bet miegs paņem savu. ;)
Pamodos jau pāri vienpadsmitiem,kad mīļotais atnesa lilijas gultā. :)) Smukas, smaržīgas..žēl, ka priecāties sanāks tik maz, jo rīt jau jādodas projām. ;( Tiesa, labi, ka to pēc tam varēs pamēģināt izstādīt dārzā. ;))
Diena pagāja krāmēšanās gaisotnē. Tā kā laika prognoze piedāvā temperatūru amplitūdā no +28 līdz +18, tad ņemu pilnu spektru. Tas, protams, padara koferi smagāku. Sāku apdomāt variantu ņemt divus koferus. Lielo nodošu, mazo rokas bagažā. Jau iepriekš tā esmu darījusi. Jā, varbūt nedaudz neērti, bet tomēr visu var paņemt. Krietnu vietu aizņem arī Katrīnas pasūtījums, bet tas nekas. Vēl jau ir rītdienas rīts, kad varēs pēdējos mantu optimizācijas pasākumus izveikt.
Aizgāju arī nobalsot. Publika izpilddirekcijā visnotaļ krāsaina. Krievi skaļi kaudzītē meklēja Saskaņas sarakstu. Latvieši vien ar komisijas locekļiem papļāpāja, izvēli izdarot klusējot. Redzēs, kā būs.
Mājās mums sanāca nedaudz saplēsties par vēlēšanu tēmu. Viedokļi mums atšķirīgi dažos jautājumos..
Tagad vakarā cenšos vēl ledusskapi piepildīt ar dažādiem gardumiem, lai pirmajās dienās mīļotajam vieglāk. ;)
Un vēl šodien daudz zvanu.. Ar Ivaru ilgi spriedām par Varšavas braucienu, ar Mariku atkal "pa visu perimetru" izpļāpājāmies. ;) Ar Agnesi sarunājām satikties pēc mana brauciena... Un vēl Toms, Inta, Jolanta, Zajacs un citi... ;)
Ai, foršas ir šādas dienas, jo ar tik daudziem vari pakomunicēt. ;))
Nu, ko..vēl nedaudz paklausīšos par vēlēšanu rezultātiem un jāiet gulēt. No rīta vēl brokastis un pusdienas jāsagatavo, jāiekrāmē trūkstošās mantas un tad ceļā! ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 1:11 pm GMT.