smth
svētdiena 
28th-May-2017 10:44 pm

Daudz miega. Ļoti daudz miega. Izgulējos beidzot. Un arī pamazām sāku justies labāk.
No rīta sazvanījāmies ar mammu. Atkal kašķis uz līdzenas vietas. Ne ar mani. Tētis grib, lai Ivars atbrauc un palīdz sazāģēt malku. Ivaram nav laiks. Tētis dusmojas. Pēc tam tētis saplūcas ar mammu.. Beigās es spiesta noklausīties mammas stāstu un saprotu, ka visi ir uz emocijām, bet es neko ar to visu izdarīt nevaru. Nē, nu varu piezvanīt Ivaram, bet tas jau neko daudz nemainīs.
Pēc tam nolēmu izvilkt ārā koferi, jo pēc nedēļas jau jādodas ceļā. Nedaudz pārskatīju skapja saturu, šo to izvilku ārā un iemetu grozā pārmazgāšanai. Ja godīgi, paskatoties laika prognozi, saprotu, ka neko ar drēbēm nesaprotu. Sola gan siltumu + 28, gan lietainu laiku un +18. Līdz ar to jāņem pilnais drēbju spektrs - gan karstam laikam, gan aukstam. Tas pats ir apaviem.
Bet vispār, pakrāmējot skapi sapratu, ka jāuztaisa revīzija skapī. Kopš pagājušā pavasara nav tāda izveikta.
Kad pakrāmējos pa skapi, beidzot pieķēros arī milzīgajai gludināmo drēbju kaudzei. Atkal ar visiem braucieniem nedēļas nogalē nebija sanācis laiks tai pieķerties.
Toties pēcpusdienā izgājām pastaigā. Šoreiz nolēmām izpētīt Lucavsalu. Vispirms to iekārtoto publisko atpūtas vietu/pludmali. Līdz šim, braucot ar auto, skatījos uz šo vietu visnotaļ skeptiski, bet šodien pamainīju viedokli. Ir forši! Lai arī cilvēku ir daudz. Kas patika? Tas, ka ir zaļa zālīte un koki. Apnika cepināties saulē, vari atrast kādu koku un paslēpties tā pavēnī. ;) Pēc tam devāmies uz otro salas pusi. Arī tā apbūra, jo ir ļoti, ļoti dažada. Jā, ir pamestas dārza mājiņas, bet ir arī ļoti skaistas mājas. Un ceriņu smarža.. Un neparastas vietas... Tiešām patika! :)

0528

Sapratu, ka kādreiz vēl varēs aiziet pastaigā uz Lucavsalu.
Mīļotais gan pačīkstēja, ka kājas paguva noberzt šīs ilgās pastaigas laikā. No otras puses - ir forši tā kopā kaut kur doties. ;))
Un pilnai laimes vēl 10 vakarā cepu kartupeļu pankūkas. Atkal bija brīdis, kad mazāk gatavoju. Tagad, pirms braukšanas, gribas mīļoto palutināt, jo cik var ēst ceptas olas? :D

Un vēl.. atnesu dažus ceriņu zarus. Smaržo tiiiiiik fooooorši! :) Ceriņi un maijpuķītes ir vienas no manām mīļākajām smaržām. Laikam jau vārda dienas tuvums to mīļumu ir veicinājušas. ;)))
Nu, un šeit vēl viena bilde. Duksis tāds noslēpumains pa palodzi dzīvojas.. :)

0528 duksis

Vispār laba nedēļas nogale sanāca, neskatoties uz čīkstošo galvu.
This page was loaded Mar 29th 2024, 1:22 am GMT.