smth
Commenting To 
19th-May-2017 11:13 pm - Sajūtu pilna piektdiena

Piektdiena ir viena forša diena! Jo tā ir īsā darba diena! Četrās stundās sīkumus apdarīju. Pati jau vienmēr pie sevis pasmejos par to, ka piektdienas par tādām nopietnām darba dienām neuztveru, bet tomēr nereti tieši piektdienās tos darbiņus, līdz kuriem rokas neaizsniedzās visas nedēļas garumā, izdaru.
Tā kā kurjers jau vakar gribēja piegādāt paku no sportsshoes, bet manis nebija mājās, sarunājām pakas piegādi šodien uz pusdienslaiku. Tieši tā arī sanāca, ka es no darba vēlos uzreiz mājās, lai satiktos ar kurjeru. Patīkami bija, ka viņš tiešām jau uz vieniem bija pie mājas - viņam pāris minūtes nācās pagaidīt. :)
Paka. Šoreiz lielāka sanāca, jo pasūtījām gan man, gan mīļotajam visādas lietas. Tā kā iepriekšējie staigājamie apavi ir sākuši māt atvadas, pasūtīju sev jaunas merrell zemās botes un tādas pašas kā iepriekšējās augstās botes. Mīļotajam tādi paši salomonišī ziemai kā man. Tad garajam gājienam gan apavu uzmaviņas, gan lukturīti, gan dažus apģērbu gabalus paņēmu. Saprotu, ka siltam pārgājienu laikam esmu labi nopakojusies. Jāsāk domāt ir arī par kārtu vēsajam un lietainajam laikam. Teorētiski šis tas ir, bet jāpadomā, vai ar to ir gana.
Pēc pakas saņemšanas un izpakošanas sapratu, ka nespēju vēl savākties un braukt, tāpēc nolikamies pusdienu snaudā. Biju pāsteigta, kad pamodos un sapratu, ka esam riktīgi labā miegā nogulējuši divas stundas. Saprotu,ka pēdējās nedēļās uzkrājies pietiekami liels nogurums un ķermenis aizvien vairāk sāk pieprasīt savu tiesu. Daudz staigāju, salīdzinoši maz guļu, daudz darba... nu, cik ilgi var sevi dedzināt???
Pēc miega bija arī vieglāk savākties braucienam. Vispirms vēl iebraucu Depo, nopirkt visādus labumus vecākiem. Pamatā šoreiz koncentrējos uz dažādām puķēm. Pagājušajā gadā tik smuki ziedēja vasaras dālijas, līdz ar to šogad piepirku klāt visādas citādas dālijas. Uzreiz divi labumi - dobes pilnas un zied ilgu laiku līdz par salnām. Turklāt viss ir krāsains un priecīgs! Ja bērnībā nepatika dālijas, tad tagad aizvien vairāk sāku tās novērtēt. Mamma pasūdzējās, ka gladiolas slikti pārziemojušas, tāpēc nopirku daudz un dažādas gladiolas. Man vasarnīcā tās kaut kā negribīgi auga, bet mammai dārzā tās vienmēr bagātīgi zied. Nopirku daudz un dažādas - galvenais, lai uzzied visas! :)
Brauciens uz laukiem... Ja godīgi, ļoti patīk tādi saulrieta braucieni. Šoseja, kā jau piektdienā, tomēr diezgan noslogota, bet.. rapši jau zied, vēja nav un ievu smaržu var just pat traucoties ar auto..

0519

Tik spēcīgu ievu smaržu nekad nebiju jutusi. Tieši ievu ziedēšanas trakumā sanāca šoreiz braukt. RIktīgi forši! :)
Un vēl, ņemot vērā to, ka pavasaris šogad pavisam negribīgi nāk, daudziem pavasara darbi iekavējušies. Kāds dārzā baksta kartupeļus, kāds vēl dedzina pagājušā rudens un ziemas atkritumus, līdz ar to bezvējā dūmi piepilda visu..
Un nevarēju beigt priecāties par gotiņām, kas jau ārā izvestas. Piens būs dzeltens, dzeltens, jo beidzot zālīte ēdienkartē! :)
Atbraucot uz laukiem, redzēju prieku vecāku acīs. Kaut arī salīdzinoši bieži atbraucu, prieks ir liels. :) Pasēdējām, pačalojām.. tētis ar mammu panašķojās ar atvestajiem gardumiem. Labs vakars visiem un priecīgs prāts! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 10:11 pm GMT.