smth
Piektdiena ne kā piektdiena 
12th-May-2017 10:38 pm

Ņemot vērā to, ka šonedēļ iekrīt pārceltās darba dienas atstrādāšana sestdienā, tad, priekšnieks piedāvāja man nostrādāt pilnu piektdienu, lai sestdien nav jānāk uz pusi dienas. Ja godīgi, man šī ideja tīri labi patika, jo, lai arī sanāk, ka ziedoju piektdienas pēcpusdienu, tomēr iegūstu veselu sestdienu.
Daudz ko izdarīju šodien, un atkal kaudze darbu uzkrita. Kaut kāds nenormālais pilnmēness - darbi tik nāk un nāk, un nāk... Kad tas beigsies? Nekad.
Tā kā nopirkām biļetes uz Romu, tad, protams, šobrīd sarunas ar mīļoto mums visu laiku atgriežas pie brauciena. Skatamies, plānojam, domājam. Mīļotais ir riktīgi pavilcies, jo patiesībā jau viņš ļoti gribēja, lai braucam uz šo salu. :) Un laikam tāpēc viņš šobrīd ir krietni vairāk apsēstāks ar lasīšanu, meklēšanu, ideju ģenerāšanu.. :) Un man tas ļoti patīk! :)
Nu, žēl Leo, ka netiki uz koncertu... Mums bija lielisks vakars kopā ar Luetu. Tāds riktīgs meiteņu vakars mūzikas namā Daile ar Daumantu Kalniņu, Jelgavas bigbendu un Frenku Sinatru.

0512

Esmu pamanījusi, ka džeza koncertu laikā vienmēr ļoti daudz smaidu. Un arī šoreiz tā bija. Visa garā nedēļa ar saviem kreņķiem izkūpēja lieliskas mūzikas pavadībā. Ar Luetu vēl paņēmām pa glāzei vīna un lieliskai kūkai.. Un tāāāāāds vakars sanāca! Vienkārši super! Skanēja visas tās foršās un mīļās Frenka Sinatras dziesmas, kas mīļās gan man, gan Luetai. Šis tas no koncertā iekļautā bija man jaunatklājums.. Tomēr kopumā - ļoti foršs, sirsnīgs, jauks koncerts. Un tik daudz pozitīvu emociju!!!!
Turklāt nonācu pie secinājuma, ka šī mazā koncertzāle ir ļoti jauka. :) Būs jāpaskatās, varbūt vēl kādu koncertu šeit varētu apmeklēt.
Šovakar daudz ar Luetu un Sergeju pačalojām. Jūtu, ka skatos uz viņiem joprojām kā uz bērniem, lai gan Luetai jau 23.. :) Pieaudzis cilvēks taču! :)
Comments 
28th-May-2017 12:05 am
jā Leo kož pirkstos un citādi raud - aij nu beidz - tu tak mani tak torīt redzēji, uz vakaru biju vēl lielāks zombijs :( knapkustonis krampjos raustoties - nekādā jēgā gājējs...
Man riktīgs prieks, ka jūs meitenes izbaudījāt - nudien prieks :)
/es par to vairs nedomāju, kam sevi lieki sabēdināt - tikšu gan jau citreiz (ar tādiem klientiem - gan noteikti tikšu :D ) /
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:26 pm GMT.