smth
Commenting To 
6th-May-2017 11:20 pm - vēl viena forša diena laukos

0506

Un vēl viena diena dārzā. Nolēmām, ka šodien man jāapgūst mūsu dārza mazais draudziņš. Sākumā likās: "Ak Dievs! Ak Dievs!" Bet tad, kad piešāvos, sapratu, ka ir riktīgi forši! Tiesa, rokām riktīga slodze sanāk, bet visādi citādi - nav pārāk sarežģīti. Vēl pāris reizes padarbošos un tad jau varēs mani "likt vagā". :) Riktīga sajūsma! :))

Šodien daudz visādu sīkumu iesējām - bietes, burkānus, sīpolus, ķiplokus, pupas un zirņus nedaudz. Agrāk noteikti vairāk būtu izdarījuši, bet mani večuki var izdarīt tikai tik daudz, cik var. Un viņi paši jau visu laiku saka, ja nebūtu es atbraukusi, tad to, ko mēs divās dienās izdarījām, viņi darītu varbūt dienas četras - piecas. Jā, nogurām visi, bet labi, ka izmantojām šīs siltās, saulainās dienas. Viss, kas būs iebāzts zemē, tomēr jau sāks pamazām augt.
Pirms braukšanas uz laukiem biju runājusi ar Ivaru un viņš teicās, ka sestdien varētu atbraukt ar bērniem uz laukiem.. Visu šo dienu gaidījām viņu, bet tā arī nesagaidījām. Jūtu, ka vecākiem rūgtums aizvien lielāks aug, bet neko nevaru izdarīt ar to, jo tās ir viņu savstarpējās attiecības un man tur nav ko darīt.
Šodien saule, neskatoties uz diezgan pamatīgo vēju, vēl vairāk apmīļoja mani. Šķiet, ka nedaudz apdegu un nāksies mest ādu.. bet to vēl redzēs. :) Bet vispār - ir tik labi saulē, jo uzreiz tāds pozitīvāks oms parādās. Pelēkais rudens un garā ziema, kā arī pavasaris, kas nekādi nevarēja atnākt, tomēr bija diezgan depresīvi. Tagad gan jau būs labāk. :)
Vakarā ar mammu noskatījāmies Latgales gredzenu. Tētim apnika un viņš aizgāja gulēt. :D Un man atkal patika šis koncerts. Atkal aizkustināja. Atkal apraudājos. Un joprojām ir sajūta, ka tas ir mans!
Skaidrs ir viens - uz nākamajiem koncertiem tiešām ir jābrauc!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 4:31 am GMT.