smth
Darba svētki :) 
1st-May-2017 11:42 pm

0501

Diena sākās dīkdienīgi. Garais rīts ar lēno kafiju. Jā, laika apstākļi aiz loga lieliski, bet es pārāk nogurusi būt projām no mājām. Gribējās tā mierīgi visu dienu nobumbulēt pa mājām. Izlasīju Teātra Vēstnesi, vienu Rīgas Laiku pabeidzu lasīt, citu - sāku. Gribas to žurnālu kaudzi "pakausēt", jo ir gan savi nelasītie žurnāli, gan no vecākiem atvestie.
Bet viss pāvērsās nedaudz savādāk. Pēc sarunas ar mammu mīļotais teica, ka jābrauc savest kaut nedaudz vasarnīcu kārtībā. Mammai sarežģītas attiecības ar māsu, tāpēc arī viņa uz kādām dienām grib aizmukt uz vasarnīcu...
Aizbraucām uz dārzu. Kamēr mīļotais ap mājeli darbojās, es izveicu inspekciju dārzā. Kopš rudens neviens nebija bijis. Nolēmu, ka manas zemenes ir jārok ārā, tāpēc tagad jēgas ravēt tās nav. Tā kā šobrīd vasarnīca ir izlikta pārdošanai, tad baisi ieguldīties tajā visā nav, bet negribas arī visu atstāt pašplūsmā. Iestādīšu puķes, lai visu vasaru priecē. Bet to kaut kad vēlāk. Šodien pieķēros rožu atsegšanai, veco lakstu noraušanai, zāles un lapu grābšanai. Dažās stundās krietnu gabaliņu sakopu. Būs smuki.
Kamēr darbojāmies, grils tika iekurināts. Kad mēs divatā braucam, vienmēr uzcepam kaut ko. Šoreiz tika gaļa un zivis uzceptas. :) Mūsu ierastie viesi arī ieradās. Nezinu, kur tiek kaķi dzīvo, bet viņi vienmēr zina, kad jānāk pie mums ciemos uz maltīti. Visu vakaru tirinājās ap mums, gaidīja, kad kaut kas arī viņiem tiks iedots. Varu noziņot kaķi tika pabaroti. Gan zivtiņu, gan gaļu iedevām. :) Godīgi dalījām gaļas gabaliņus - lai gan vienam, gan otram tiek vienāds gaļas gabaliņu skaits. :)
Mājās atbraucām jau pēc 23.. Riktīgi forši ir tā parosīties dārzā. :) Ja godīgi, katru pavasari un vasaru, un arī agrā rudenī nāk prātā viena un tā pati doma - cik labi tomēr būtu māja ar savu dārziņu.. Ak, latvieša sapni par savu stūrīti zemes..
Un, jā.. saplēsu vaigu uz krūma. Liecos un čiks - caurums vaigā. Pārsteidza nedaudz mana reakcija - nu, jā, nepatīkami, bet nekādas histērijas, ka ģīmis tagad nesmuks. :D
This page was loaded May 4th 2024, 1:44 am GMT.