smth
Commenting To 
27th-Apr-2017 11:48 pm - Ir labi būt mājās.

Braucot uz Briseli no rīta, secināju, ka ļoti atšķiras publika dažāda veida vilcienos. Šajā rītā sanāca braukt ar vilcienu, kas brauc ur Kortrijk. Publika - lielākoties tāds strādnieku tipāžs, ne ierēdņi. Bija interesanti viņus pavērot. ;)
Sanāksme...

0427

Azita lieliski izstāstīja faila saturu. Skatījos ar zināmu apbrīnu uz viņu. Vispār šī jau ir otrā irāniete, kuru nākas satikt savās darba gaitās, un abas bezgala profesionālas un interesantas personības. Fascinē un apbur.
E grupas pārstāvji nemaz neieradās, bet W grupa nesa tādu sviestu, ka pat vienmēr ļoti korektā Airisa nespēja savaldīties. Izskatās, ka Ženēvā ar šo failu mums ies ļoti interesanti.

Pusdienās izskrēju līdz veikaliem, sakārojās jauna lielāka soma, kas būtu noderīga komandējumiem un daži sīkumi no drēbēm. Tā teikt noziedoju pilnu vēderu uz pilnu koferi. :))) Tā kā pēdējo reizi veikalus kārtīgāk ķemmēju Berlīnē, tad redzēju būtisku atšķirību piedāvājumā - gan modeļu, gan krāsu ziņā. Jāatzīst, ka tomēr Berlīnes piedāvājums man ir tuvāks. :))) Prātā ienāca, ka tomēr vajadzētu kaut kā mīļoto pierunāt aizbraukt uz Varšavu - gan pilsētu apskatītu, gan arī pa veikaliem pavazātos. :D Bet vēl jau laiks ir. Turklāt, ņemot vērā to, ka pateicoties garam komandējumam uz Šveici man būs arī brīvdienas, var padomāt par vairākām dienām Polijā. Var jau aizbraukt vēl kaut kur, jo nav jāsteidzas uzreiz pēc koncerta mājās.

Brauciens uz lidostu bija ar nelielu pārsteigumu. Nāvu uz vienu vilcienu, bet paguvu uz citu. Tas, kas nedaudz pārsteidza - vilciena gala pietura - Amsterdamas lidosta. No Latvijas viedokļa tas man likās pilnīgs kosmoss, bet, kā ceļotājam, man tas šķita bezgala forši. Turklāt ļoti novērtēju to, ka tajos vilcienos, kas brauc caur lidostām, visi paziņojumi tiek pateikti četrās valodās. Mūsu valodu sargi noteikti ķertu galvu šausmās. :D Un vēl, runājot par vilcieniem, man ļoti patīk tas, ka, stāvot uz platformas, tu redzi visas pieturas, kurās pieturēs vilciens. Nav jālauza galva, vai pareizais vilciens, vai apturēs tavā pieturā utt. Viss ir uzreiz acīmredzams. Līdz ar to varu droši teikt, vilcieni Beļģijā ir mani favorītpārvietošanās līdzekļi.

Lidostā satiku Ariadnu. Uzsitām ar viņu arī klaču nedaudz :). Redzēju arī Pēteri. Ar Vitaļiku arī aprunājāmies. Forši. :)

Un, neskatoties uz visu, mājās tomēr ir foršāk. Ir tik labi būt mājās.. Neizsakāma laime. Agrāk to tik asi neizjutu, bet tagad tā ir. Jā, man joprojām patīk redzēt pasauli, bet vairs nav tā, ka gribas palikt kaut kur pārāk ilgi. Mājas mani vilina vairāk... Esmu laimīga mājās. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 11:35 pm GMT.