smth
Commenting To 
23rd-Apr-2017 10:50 pm - svētdiena

0423
Dīkdienīgā svētdienā atkal viss ir tieši tā, kā parasti - riktīga izgulēšanās, lēnā rīta kafija... Tad vēl sāc skatīties seriālu un.. diena jau ieveļas otrajā pusē. :)
Šodien mīļotais izvilināja pastaigāties. Laiks, lai arī vējains, tomēr riktīgi mudināja izvelties ārā no mājām, atšķirībā no vakardienas, kad pārmaiņus te sniga, te lija, te spīdēja saule. Un tā visas dienas garumā. Nekur jau tālu no mājām neaizgājām - divās stundās izpētījām vienu Zaķusalas pusi. Secinājām, ka tur ir riktīgi foršas pludmalītes. It kā esi pilsētā, bet sajūta, ka esi projām - laukos. Aizbēgt no pilsētas turpat pilsētas ietvaros. Ja godīgi, radās interese tieši tāpat pamatīgi izstaigāt arī Zaķusalas otro pusi un Lucavsalu. Tepat blakus dzīvoju, bet tādi baltie plankumi! :D Un viss tikai tāpēc, ka iepriekš nebiju sev atklājusi Salu tilta burvību. ;)
Kamēr staigājām, daudz runājām. Par viskautko. Un tas man arī visvairāk patīk, ka pēc astoņiem gadiem kopā, mums ir par ko runāt, joprojām varam viens otru sasmīdināt.. Ir ļoti forši!
Garā pastaiga, saule, svaigs gaiss rosināja apetīti. Tāpēc tika ieturēts kārtīgs launags, kas beigās mūs tā atslābināja un radīja labsajūtu, ka vairākas stundas nogulējām. Jau sen nebija gulēts launags, bet šodien... kā tādi mazi bērni. Tiesa, vēlāk vakarā tas pamatīgi atspēlējās, jo nekādi nevarējām aiziet gulēt - miega nebija nevienā acī! :D Bet uz darbu taču no rīta jāiet!
Kamēr mīļotais gulēja, es krietnu kaudzi drēbju izgludināju. Atkal ir pilns skapis un gandrīz tukšs galdiņš. :)
Kamēr gludināju, daudz domāju par komandējumu. It kā tāds patīkams satraukums, jo braucu uz vairākām dienām, turklāt braucu uz svešu pilsētu, bet no otras puses kaut kāds čīkstulis iekšā čīkstēja, ka nemaz nav tā, ka baigi gribas vienai braukt. Nepatīk vairs nakšņot ārpus mājām un vēl turklāt vienai. Tomēr centos sevi pierunāt un nomierināt, domājot par to, ka man taču gribējās kaut kur aizbraukt, gribējās piedzīvojumu. Te nu viņš ir! Lēvenē būs skaisti. Turklāt labi ir tas, ka visas naktis varēšu labi izgulēties un tāpēc maz ticams, ka migrēna varētu sabojāt šo komandējumu. Viss būs labi! :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 23rd 2024, 11:53 pm GMT.