smth
Commenting To 
22nd-Apr-2017 06:33 pm - vēl viena dīkdienīga sestdiena mājās

0422
Beidzot atkal vienas brīvdienas, kad esmu mājās un nekur nav jāskrien, jābrauc, nekas nav īpašs jādara.
Rīts atkal sākās vēlu, jo ilgi gulējām, tad es lēnām dzēru kafiju, skatoties vēl atlikušās Scandal sērijas. Kaut kā esmu uzsēdusies uz šo seriālu. Iepatikās, aizrāva. Jā, tiesa, bija viens brīdis, kad sižets kļuva lēnāks un garlaicīgāks, bet tad atkal tika radīti sarežģījumi un man atkal kļuva interesanti. :)
Un ir forši būt mājās, jo tad var beidzot pievērsties arī mājas dzīvei. Nav vairs jāpārtiek no kaut kā, ko ātri var izvilkt no ledusskapja un apēst. Var pagatavot pilnvērtīgu maltīti. :)) Un beidzot arī piekārtoju māju un izmazgāju grīdas. Pēdējā laikā tam visam bija pārāk maz laiks - visu laiku atradās interesantākas un svarīgākas nodarbes. Joprojām ļoti patīk tā īpatnēja sajūta pēdām, kad staigā pa svaigi mazgātu laminātu. :) Laikam biežāk grīdas jāmazgā. :D Un šodien sanāca arī riktīga veļas diena - pa vairāki lāgi veļasmašīnu darbināju, jo Lieldienu brīvdienās jau biju projām. Atceros, kad biju maza, tad sestdienas mums mājās vienmēr bija lielā veļas diena - veļasmašīna tika dūcināta jau no paša rīta līdz pēcpusdienai. Vannā ūdens nemitīgi tika laist iekšā un ārā, jo kaut kā to izmazgāto veļas kalnu vajadzēja arī izskalot. Patika man šīs veļas dienas... Tiesa, pēc tam nepatika gludināšanas dienas, kad visa kaudze drēbju jāsakārto - gan salāpot, gan piešujot kādu pogu, gan vienkārši gludinot. Toties šodien izbaudīju gludināšanu - gan lielos gabalus gludinot, gan pa mazākiem ar gludekli grozoties. ;)
Nedaudz pašķirstīju grāmatas par Lēveni. Izskatās, ka mani gaida patīkama pilsēta. Brisele man nemaz nepatīk, bet savulaik Briģe, Ģente iekrita sirdī. Pavisam atšķirīgas no galvaspilsētas - nav tik daudz stikla monstru un "bābeles". Un arī nav tik lielas steigas. Laikam kļūstu veca, bet negribas vairs burzmu, gribas tā forši un nesteidzīgi laiku pavadīt. :)
Un laikam tieši tāpēc man patīk tādas dīkdienīgas brīvdienas - vari izdarīt daudz dažādu darbiņu bez liekas steigas un vari nedarīt to, ko negribas. Diena atpūtai un tām lietām, ko tiešām gribi darīt.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 12:56 pm GMT.