smth
Commenting To 
11th-Apr-2017 11:24 pm - nogurusī otrdiena

0411
Enerģijas trūkums. Nezinu, kas ir pie vienais - pavasaris un vitamīnu trūkums, miega trūkums vai vienkārši pagurums, bet pietrūkst enerģija kaut ko darīt. Gribas ielīst dīvāna stūrītī, gulšņāt, skatīties seriālu un neko, neko nedarīt.
Tiesa, šodien nedaudz pasēdēju pie Latvijas valsts mežu mājas lapā pieejamā peoniju saraksta un atlasīju to, kas, manuprāt, ir pārdomu vērts. Daudz jau skaistu šķirņu ir, bet ir jācenšas apstāties pie kādām maksimums trīs. Jāparāda būs mammai to, kas man patīk, lai viņa paskatās to, kas viņai patīk un tad jāvienojas par to, kas mums abām patīk, lai nopirktu un iebakstītu dārzā. :)
Darbā šo to paknibinājos ar četrpaku. Lai arī sākumā bija doma, ka varētu vēl pirms svētkiem to aizlaist, sociālie draugi tomēr piecdienniekā grasās kaut kādas kakas sarakstīt. Nāksies vien gaidīt Lieldienu beigas un tad varēs kaut ko laist uz priekšu, bet kaut ko vajadzēs, iespējams, atkārtoti skaņot. Tāpat pagaidām arī DL lielos grozījumus neaiztiksim, lai visi pēc sanāksmes vēl pārdomā to, ko sarunājuši. Pēc svētkiem būs krietni daudz darba. Bez šiem pieciem projektiem, jāsāk biļetes un viesnīcas Ženēvā rezervēt.
Pusdienslaikā sazvanījāmies ar mammu un viņa paziņoja, ka djadjas Vladjas meitas Annas vīrs nomiris. Vēl Rajas bērēs viņi abi lēnītēm gāja uz kapiem, bet tagad Anna palikusi viena. Bēres būs zaļajā ceturdienā.
Vakarā, mājās ejot, iekļuvu pamatīgā lietū. Izmirku un nosalu. Pretīgs laiks. Riebjas tāds stindzinošs aukstums. Nemaz nav vēl pavasaris. Galvenais, lai šāds izmirkums nerezultētos ar saaukstēšanos.
Bet vakars mums atkal ar filmām. Turpinām skatīties Scandal kopā. Es gaidu, kad mīļotais atbrauks no darba, lai varētu noskatīties kārtējo sēriju. Uz priekš skatīties pa vienam nedrīkst. ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 20th 2024, 1:53 am GMT.