smth
Commenting To 
6th-Apr-2017 10:35 pm - Ceturdiena - zivju diena! :D

0406
Dienas prieks viennozīmīgi šodien ir Prāta spēles. Pēdējās divas spēles izlaidu veselības stāvokļa dēļ. Tāpēc šodien bija īpašs prieks atkal atgriezties ierindā. Tiesa, šoreiz divas tūres bija vienkārši graujošas - golfs, alus... nav gluži stiprākās mūsu jomas. Toties kūku tūrē visas septiņas kūkas/desertus uzrakstīju nedomājot un bijām pirmie, kas nodeva savu lapiņu. Ko tu saldummīlim padarīsi? :D Tiešām lieliska spēle bija. ;) Un forši bija atkal satikt Tomu un Edgaru. Patiesībā joprojām jancīgi šķiet, ka gadiem ilgi varējām netikties, bet tagad atkal tiekamies pāris reizes mēnesī. :) Forši! :)
Turklāt pārmaiņas pēc spēļu laikā paņēmu vīnu, nevis tēju vai kapučīno. Jo.. jo jau no paša rīta kārojās vīns. Vispār pārsteidzoši bija tas, ka no rīta, ejot uz darbu, radās doma, ka būtu forši paņemt laba portvīna pudeli un jau no rīta atkorķēt un strādāt ar vīna glāzi pie rokas. :D Netipiski man. :))) Bet tā taču varētu būt ļoti interesanta darba diena. :)
Un šī diena atkal nāca ar kārtējo ideju, kā izklaidēt sevi. De-phazz Liepājā, vasarā. Iepriekšējais koncerts Rīgā man aizgāja gar degunu, jo bija komandējums. Bet sestdiena..jūlijā.. Nav attaisnojuma, kāpēc nevajadzētu apmeklēt. Vienīgi sevi varētu atrunāt, sakot, ka pārāk tālu tas ir. Bet, no otras puses - tā būtu iespēja apskatīt pilsētu labāk. :) Piedāvāju arī Rūtai šo izklaidi, un viņa teica "jā!" un pajautāja, vai Martu arī varam ņemt līdzi. :) Domāts - darīts! Biļetes nopirku visām mums trim. Ar viesnīcu arī nekādu problēmu nebija - par pietiekami saprātīgām naudiņām paņēmu divus numurus Amritā. Tā būs lieliska jūlija nedēļas nogale Liepājā. Ja laika apstākļi nepievils, būs jūra, saule, labs ēdiens (Rūta jau uzrakstīja vienu vietu, kas mums noteikti ir jāapmeklē), vīns un lieliska mūzika! :) Bauda un prieks. :) Meiteņu nedēļas nogalē sev pašām par prieku. :))) Turklāt ar Rūtu un Martu ir interesanti kopā būt, jo runājam par ļoti daudzām lietām - sākot ar politiku, beidzot ar kultūru. Un gards ēdiens un dzēriens, un foršas vietas viņām arī patīk. :) Būs forši! Gaidu ar nepacietību!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 26th 2024, 9:43 pm GMT.