smth
nedēļas vidus 
5th-Apr-2017 08:03 pm

Liderīgs boss. Un viņa liderīgums pielipa arī man. Šodien mēs kaut kā visus darbus tieši tādā veidā arī darījām - viegli, neiespringstot. Paši par to iesmējām, ka diena nedaudz tāda it kā pofigistiska, bet no otras puses - darbu kvalitāte no tā absolūti nemainījās. Foršas ir tādas dienas! :)
Janas idejas nedaudz pārsteidza šodien. Jā, pagājušajā nedēļā Jana pameta ideja par to, ka, ņemot vērā to, ka daļa no Santjago ceļa iet arī caur Ženēvu, tad varētu vienā nedēļas nogalē kādu gabalu noiet. Man šī ideja likās vilinoša. Šodien Jana atsūtīja ziņu, ka viņa varētu atlidot jau piektdien (vai pat ceturtdien) un tad varētu jau iet. Bet man tieši tās dienas ir ministra dienas. Ceturtdienā viņam ir paredzēta runa. Jā, slikti ir tas, ka dienas kārtības vēl nav un es nezinu, cik daudz es viņam būšu nepieciešama. Nevaru es uz diviem krēsliem sēdēt. Ja būs nepieciešams palikt Ženēvā, tad nekur es neiešu. Ja nu kas, man vienmēr ir iespēja aizbraukt nedēļas nogalē uz Berni, Cīrihi, Bāzeli vai Interlakenu. Skaidrs ir viens - ir jāsastāda ministra grafiks un tad jau es varēšu pakāroties ar savām iespējām un vēlmēm.
Pusdienslaikā atkal izgāju izmest loku. Nolēmu, ka jāaiziet līdz Jāņa sētai nopirkt grāmatiņu par Varšavu. Neskatoties uz to, ka Polijā ir būts vairākkārt, tomēr kārtīgai Varšavas izpētei nekad nav bijis laiks. Jā, bija vienas maija brīvdienas pie Ievas Varšavā, kad diezgan daudz redzējām, jā bija vienas Lieldienas, kad ar Ievu un Tomu izmetām loku pa Varšavas apkārtni. Tieši šie divi braucieni kardināli mainīja manu attieksmi pret Poliju. Es iemīlēju Poliju! Var jau būt, ka ir arī zināma asiņu balss, kas sauc un vilina. Mammas vectēvs runāja poliski, mamma bērnībā arī vēl ar saviem vecākiem runāja poliski un sākumā mācījās arī poļu skolā. Un man ik pa brīdim uznāk vēlme iemācīties poļu valodu.
Vēl viena lieta, kas šodien nelika mieru - viesnīcas izmantošana līdz 1.maijam. Jā, pēc 1.maija man ir paredzēta Varšava, bet līdz tam - nekas. Negribas pazaudēt uzkrātās naktis. Jā, muļķīģi bija tas, ka Berlīni neieliku izmantošanā, bet izmantoju atlaides procentus. Bet tagad jau par vēlu kaut ko mainīt. Kas noticis, tas noticis. Tāpēc, lai nezaudētu uzkrātās naktis, ienāca prātā, ka varētu taču aizbraukt, piemēram uz Igauniju uz SPA. Apskatīju piedāvājumu, parunāju ar Jolantu un šobrīd pat sāk izkristalizēties viens variants, kas mums abiem šķita interesants un pievilcīgs - Estonia Resort Hotel & Spa. Protams, nakšņošana tur ir bezgala dārga aprīļa brīvdienās un pat nav pieejama atsevišķās nedēļas nogalēs, bet nekas jau netraucē nakšņot citā viesnīcā un apmeklēt šo spa centru. Piedāvājums izskatās ne sliktāks kā Jūrmalā. :) Un forši ir tas, ka nav pārāk tālu jābrauc, un it kā esi ārzemēs. Galvu izvēdināt no visa, kas notiek šeit uz vietas. Bet nu redzēs, ko beigās mēs izdomāsim.
Paciņa ir dienas vislielākais prieks. Pamatā jau lietas tika pasūtītas mīļotajam, sev piemetu tikai manas mīļās higiēniskās lūpenes. Šis jau trešais astoņīšu komplekts, ko pasūtu. Būs vēl šis tas jāpasūta, bet šobrīd tā sūtīšana ne vienmēr ir izdevīga, jo piegādes cenas ir augušas, jo īpaši attiecībā uz smagākām precēm. Tiesa, labi, ka ir iespēja atsevišķus produktus pasūtīt pa lēto vai pat pavisam bez piegādes. Nu, ko..vairāk jākalkulē būs! :)
0405
Un, ejot no pasta, satiku Rūtu ar Uģi. :) Pāris vārdi un šķirāmies, jo viņi no darba nāca un vakariņu laiks jau klāt. Ak, jā, Rūtai bija tik bezgala skaists mētelis! :) Tāds nedaudz traki puķains - pavasarīgs un priecīgs! :)
This page was loaded Mar 28th 2024, 1:23 pm GMT.