smth
Commenting To 
29th-Mar-2017 05:23 pm - Trešdiena, 29.

Dienas izaicinājums: atrast viesnīcu aprīļa beigās Briselē vai tās tuvumā saprātīgas naudas robežās.
Beidzot pieķēros arī šim komandējumam. Krietnu brīdi stāvēja plauktiņā uzaicinājums, un visu laiku rokas nekādi neaizstiepās līdz šim darbiņam. Tad, kad termiņi pietiekumam strauji tuvojās, protams, arī es sāku rosīties. Var jau būt, ka tā bija mana kļūda, ka agrāk to visu nesāku virzīt, līdz ar to nācās saskarties ar zivju nedēļas jaukajām problēmām. Viss, kas ietilpst MK limitos, jau ir izķerts. Viena viesnīca bija, ko piedāvāja aptuveni 8 km attālumā no ziemeļu stacijas, kur notiek pasākums. Vēl aiz dienvidu stacijas... Atteicos no šīs iespējas. Atceroties Ilzes teikto, piedāvāju aģentūrai paskatīties Lēveni. Sakarīga satiksme - gan no lidostas, gan uz ziemeļu staciju. 20 minūtes ar vilcienu nav nekas. Pilsēta arī izskatās glīta, būs iespēja iziet vakara pastaigās :).

0329

Un vēl šodien iecepos nedaudz par tūrisma aģentūru. Par to, cik neelastīgi darboņi tur šoreiz gadījās. Bet nu labi. Katram gadās smaga diena.

Tikko tā iedomājos, ka mans pusdepresīvais stāvoklis par to, ka nekur neesmu pēdējā laikā aizbraukusi, ir tāds normālais mans stāvoklis, kad starp braucieniem ir ilgāka pauze iestājusies. Kā daži radi un draugi smejas, man ik pa pāris mēnešiem kaut kur ir jāaizbrauc, lai es atkal būtu normāls cilvēks. :)
Jānodzīvo tagad līdz aprīļa beigām - divas naktis būs BRU un Lēvene. 4.jūnijā uz nedēļu ar astīti uz Ženēvu. Un tad jau 17.jūnijā uz Varšavu uz pāris dienām. Bet turpat jau būs jāņi un atvaļinājums... Būs gan atpūta, gan izklaide. Vēl ar mīļoto runāju, ka varbūt kādā nedēļas nogalē jaaizbrauc uz Tallinu vai Viļņu - vienkārši abiem izvēdināt galvas. :)
Būs viss labi.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 3:17 am GMT.