smth
svētdiena 
26th-Mar-2017 10:36 pm

0326
Pulkstenis pagriezts, bet miegs nāca tā kā jau parasti svētdienās nāk. Neparasti, ka "skaitīklis" uzrādīja, ka esmu gulējusi dziļajā miegā vairāk nekā 4 stundas. Varbūt tas ir "nogļukojis" tās stundas dēļ, kas naktī pazuda. Bet jebkurā gadījumā arī trīs stundas ir daudz.
Lai arī sākotnēji domāju, ka izbraukšu ap 12, tomēr šodien bija pielipis kaut kāds pavisam nesteidzīgais noskaņojums, līdz ar to izkasījos Rīgas virzienā tikai ap diviem pēcpusdienā.
Šoreiz neko daudz nebija jāved uz Rīgu, tāpēc krāmēšanās sanāca ļoti ātra.
Tas, par ko mēs šorīt visi ķiķinājām - kaķa atgriešanās. Veselu nedēļu vecāku kaķis bija aizgājis pavasara izklaidēs. Atnāca un lūdzās par visiem grēkiem. No rīta no tēta ne soli negāja projām, un tiklīdz varēja, līda klēpi un murrāja un bakstīja ar degunu viņu.. Kad atbraucu es, tad arī es lielā mīļuma devu saņemu. Pat rokās ļāvās paņemties. :D Tiesa, nedēļa dietas neko nav izdarījusi - kaķis joprojām spīdīgs un skaists. :D
Uz Rīgu šoreiz braucu pa otro krastu, jo gribējās zināmu mieru uz ceļa. Skaistuma gan vēl ir maz - viss pelēks. Bet drīz, pavisam drīz būs viss zaļš! Dārzā jau sniegpulksteņi, krokusi zied, tulpes rāpjas ārā.. Pavasaris nāk! :)
No laukiem bieži vien atgriežos ar zināmām skumjām, bet šodien visu ceļu smaidīju. Jutos laimīga. Ir labi šobrīd. Ļoti labi.
Nu, ko.. jānoskatās kāda seriāla sērija un gulēt! :) Rīt būs grūti no rīta piecelties, bet tas nekas, jo svarīgākais ir tas, ka vakari kļūst garāki.
This page was loaded Mar 28th 2024, 12:12 pm GMT.