smth
7.marts, otrdiena 
7th-Mar-2017 09:41 pm

0703

Darbā šodien interesanti bija. Atnāca iepriekšējais boss un tagadējais un visi trīs daudz un interesanti par un ap darbu parunājām. Man patika! Biežāk tā būtu!
Bet vispār, jūtu un redzu, ka boss krietni vairāk sāk raizēties par to, vai mēs visi esam uz strīpas. Arī tas, ka sāka runāt par to, ka visām ir atvaļinājumu uzkrājumi un jāsāk vairāk tie izmantot. Līdz ar to šogad būtu labi, ja visas paņemtu ne tikai 4+1 vai 1,5 nedēļu, bet arī pa kādai nedēļai jau no nākamā posma. Šobrīd visām šogad ieplānotie atvaļinājumu periodi beidzas vēl 2016.gadā, nevis iebrauc 2017. Pašam viņam, kā saprotu, nav tādas problēmas. :> No vienas puses labi, ka būs vairāk atvaļinājums, var paplānot kādu braucienu. Vispār.. gribu rudenī kaut kur tur, kur būs silti, kur būs ūdens, kur ir ko apskatīt, ne tikai gulēt smiltīs.

Visu dienu sniga. Skaisti, tā kā patiktu, ja snigtu uz Ziemassvētkiem. Tomēr tas netraucēja iziet garā pastaigā. Izmetu gandrīz 20 km loku pēc darba. Pa sniegu un žļurgu tomēr ir cita iešana. Kādā brīdī ceļgals sāka niķoties, bet ātri pārstāja. Tas labi. Ir taču jāturpina gatavoties lielajam pārgājienam! :)
Tiesa, pēc 20 km arī manas ūdensizturīgās botes sāka dot ziņu, ka slapjums ir nedaudz par lielu, bet labi, ka tas bija pašās pastaigas beigās un kājas nepaguva nosalt.
Un pastaiga bija burvīga. Ziemas pasaka martā. ;)

Pēc garās pastaigas karsta duša un vilnas zeķēs kājās. Kakls un deguns tāds dīvains jau vakar bija, nebūtu labi atrauties vēl kādu saaukstēšanos.

0703_Daugmale
This page was loaded Apr 27th 2024, 5:50 am GMT.