smth
26.februāris 
26th-Feb-2017 09:21 pm

Diena izvērsās negaidīti. Pamodos ar lēmumu, ka šodien nekur nesteigšos, neko nedarīšu, dīkdienīgi pavadīšu dienu.. Bet... Piezvanīja Anna un paziņoja, ka viņi Rīgā. :) Tāpēc nācās visus plānus pārkārtot. Bet diena bija forša! :)
Anna izlēma piedalīties kāzu floristu konkursā.Es pati jutos pārsteigta par to, tomēr prieks, ka viņa uzdrīkstējās. :) Ir nākusi klāt pieredze un tas ir forši! :)

0226

Pēc konkursa vēl nedaudz patusējām visi kopā - gan aizgājām pusdienās, gan padzīvojām pie mums mājās. Krietnu brīdi nebiju Klondaikā. Joprojām ir gardi, lai gan ir nedaudz pazudusi tā foršā atmosfēra, kas bija agrāk. Vai arī vienkārši es esmu mainījusies un jau savādāk uztveru šo vietu. Tomēr bija gardi un jauki.

Ananasu deserts

Mājās paspēlējām Sabotierus. Beidzot Ilvers ir tajā vecumā, kad viņu sāk interesēt šāda veida galda spēles. Un mēs, pieaugšie, arī pavilkāmies. ;)
Attiecībā uz Ilveru ir nedaudz neparasti, jo redzu, cik ļoti viņš man ir pieķēries. Nedaudz jocīgi, ka kādā mirklī viņš mani nosauca par mammu, bet tad pats izlaboja, nosaucot mani vārdā. Un vēl, kamēr sēdējām uz dīvāna, viņš kādā mirklī iebāza degunu man padusē, un, pasmaržojis, viņš atzina, ka smaržoju pēc citroniem (tā arī varētu būt, jo eļļas, ar kuru iezieķējos pēc dušas, sastāvā bija arī dažāda veida citrusi). :) Ilvera un manas attiecības tiešām ir tādas ļoti īpašas, un tas man ir ļoti svarīgi.

Vakarā, kad Ivars ar Annu un Ilveru aizbrauca, noskatījāmies The Accountant (2016) . Neparasta. Laba.
This page was loaded May 9th 2024, 2:47 am GMT.