smth
pirmdiena.. 
20th-Feb-2017 09:45 pm

Nogurusi pēc suņa. Pusdienas paēdu 16:30. Tiesa, laikam pie pusdienu izlaišanas ir vainīgs kliņģeris, ko Elīna atnesa. Šodien viņai pēdējā diena pirms garā atvaļinājuma. Iepriekšējā reizē viņa arī februāra vidū aizgāja atvaļinājumā.
Olga bija ienākusi parunāt par puķēm, bet beigās daudz par dzīvi runājām. Kā nopratu decembra sākuma darbnespēja viņai bija saistīta ar grūtniecību. Tik savādi, ka viņa nāk pie manis runāties.. Kad viņa strādāja pie manis, tad mums attiecības bija pavēsas, bet tur laikam Astras faktors bija. Tagad kaut kā savādak.. Forši.
Astrai šodien operācijas diena. Jācer, ka viss labi.
Piezvanīju arī šīs dienas jubilārei. Riktīgi izpļāpājāmies ar Līgu. Ja viss labi, tad sestdien braukšu apsveikt viņu klātienē. ;)
Ja par darbu nedaudz, tad šodien kļuva skaidrs, ka vismaz 8-9 dienas man būs jāpavada Ženēvā. Šobrīd nav nekādu emociju - rutīnas sajūta.
Marta pirmajā dekādē pierakstījos pie ārsta. Nedaudz čīkstīga esmu kļuvusi, tāpēc gribas saprast, kas notiek. Man gan ir aizdomas, ko man ārsts pateiks, bet nav ko te sevi ietekmēt un noskaņot. Daudzas slimības patiesībā rodas galvā, tāpēc..nav ko te domāt.
Toties prieks,ka pārvarēju nogurumu un top vakariņas. Man patīk, kad māju piepilda ēdiena smarža. Pēdējā laikā gan biežāk ir tā, ka darba dienu vakaros kaut ko pagrabinamies, bet visa gatavošana tiek atlikta uz piektdienu, sestdienu, svētdienu. Nogurums ir tāds, ka darba dienu vakaros neko negribas - kaut ko ātri ielikt mutē, nedaudz tupa paskatīties tv un likties gulēt.
Un vēl patīk man pirmdienas, jo atkal atbrauc zaļumu kastes. Tiesa, jūtu, ka sāk apnikt ierastie komplektiņi un sāku eksperimentēt ar citiem augiem. ;) Tagad topā ir sinepes un redīsi.Un kaķim katru nedēļu ir svaigs kviešu zelmenis. Tas gan netraucē Duksim regulāri uzkāpt uz palodzes un pagrauzt sīpollokus. ;)
Lai arī šī bija lietainā un pelēkā diena, tomēr ir gana daudz pozitīvu emociju un liels nogurums...
0220
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:46 pm GMT.