smth
Commenting To 
18th-Feb-2017 06:41 pm - 18.februāris

No rīta kārtīgi izgulējāmies - kaķa piebarošana vēlā naktī atmaksājās. Pirmais modināšanas piegājiens bija ap 7:30, bet tad Duksis likās mierā un varējam smuki nogulēt līdz pat deviņiem. :)
Lēnais rīts ar garo kafiju un brokastim. Ir riktīgi forši, ka neviens no mums nekur nesteidzas. :)
Tad mīļotais uz darbu aizdevās, bet es devos pakaļ maizei. :P Nezin kāpēc man likās, ka Suitu maize strādā arī sestdienās. Liela bija mana vilšanās, ka nē. Mierinājumam apsvēru domu aiziet līdz Raunas dārzam, bet beigās nolēmu, ka eklēri katru nedēļu nav veselīgi. :D Tāpēc devos uz piemājas lielo lielveikalu, tiesa ar nelielu līkumu cauri Purvciemam. Saule tik forši sildīja, ka likās grēks iet pa īsāko ceļu, kur augstas mājas. Tagad sēžu un jūtu, ka vaigi un deguns joprojām ir silti - saulīte smuki būs sabučojusi manus vaigus un degunu. Vasarasraibumi būs rītdien klāt kā likts! :)
Bija arī interesanti pastaigāt pa ielām, pa kurām iepriekš nekad nebija staigāts. Dažas ielas pat iepatikās, par dažām - iekšēji nedaudz noskurinājos, jo ir riktīgi pilsētas džungļi. Maps.me pāris reizes arī izmantoju. Šobrīd gribas kārtīgi iztestēt šo programmu. Vienā vietā mani tā programma gribēja nedaudz dīvaini pāri dzelzceļam pārvest pāri. Tā gribēja, lai eju pa kaut kādu rūpniecisko iekšpagalmu, tomēr man kaut kā likās mazticami, ka tur var izlauzties līdz dzelzceļam. Gāju tur, kur droši zināju, ka ir pāreja.
Bija interesanti, ka vairākas vietās man lika iet pa dzīvojamo rajonu iekšpagalmiem. Man pat iepatikās, jo tā pilsēta kļūst kaut nedaudz mīlīgāka. :)
Bet vislielaiks prieks bija par sauli. Pāris stundas saulē un garastāvoklis, neskatoties uz nelielām sāpītēm, ir burvīgs! :) Visi bubinātāji ir prom. :) Gandrīz pavasara sajūta, jo saulē bija aptuveni +5, bet melnās drēbes vēl vairāk pievelk siltumu.. Kādā mirklī likās, ka varbūt vējjaku var atvērt, bet tad tomēr saprāta balss atgādināja, ka ir februāris, nav ko te muļķības strādāt :) Vēl jau pagūšu izģērbties.
Pēc tam pavēroju kokus un krūmus. Pumpuri vēl mazi. Vēl pavasaris kādu brīdi jāgaida...
0218

Veikalā atkal sakrāmēju pilnu grozu, tāpēc palūdzu, lai mīļotais brauc pakaļ. Papusdienojām un visi trīs nolikāmies pasnaust. :D

Duksis

Šobrīd ir riktīgi laba sajūta. Mīļotais skatās filmu, Duksis ir iekārtojies man blakus, kamēr savedu kārtībā visus šīs nedēļas ierakstus. Jā, atkal bija iekrājies darbiņš. Un pat nojaušu, ka attaisnojums tam visam ir nogurums, kas vakarā iestājas tāds, ka pat datoru negribas vērt vaļā. Jā, pāris rindiņas par būtiskiem notikumiem katru dienu uzrakstu, tā teikt atslēgvārdi, lai pēc tam varu visus notikumus sarakstīt, tomēr secinu, ka tas vairāk ir "sauss materiāls", bet emocijas jau daļēji sāk aizmirsties. Jācenšas tomēr ik vakaru uzrakstīt garāku aprakstu, lai nepazūd..

Kas vēl? Ak, jā! Zvanīju mammai priekšpudienā un jautāju, ko dara. Atbildēja, ka ķiplokus tīrot. Es pasmējos, vai kotletēm, viņa atbildēja, ka jā. Esot Ivars ar Annu un abiem bērniem atbraucis. Kamēr puiši pa frizētavu, mamma ar Annu pa virtuvi, bet tētis ar Santu pa istabu. Santa esot pateikusi, ka dedam esot mašīna jāzīmē. Viņš saka, ka neprot. Tad Santa meklēja nākamo "upuri" - babu. :) Baba atbild to pašu. Nu, nekas cits Santai neatlika kā vien pašai domāt par auto zīmēšanu. :)Vispār Santai patīk tehnika - Ziemassvētkos gribēja vilcienu, tagad viņai aktuāli ir auto. :) Forši, ka meitēns ne tikai ar meiteņu mantām darbojas. :)

Nu, ko.. nedaudz vēlāk varbūt kādu filmu vai teātra izrādi noskatīšos, bet jebkurā gadījumā jāatzīst, lai arī mājās nekas nav izdarīts, šī bija lieliska sestdiena. Izgulējos, atpūtos, saulīti noķēru.. jūtos laimīga. :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 29th 2024, 12:35 pm GMT.