smth
17.februāris 
17th-Feb-2017 09:19 pm

0217
Jau no paša rīta kaut kāds bubulis iekšā bubināja. Viss kaitināja, nepatika. Savācu savu miesu uz darbu, pa nelielu lietu aizgāju un strādāju. Šodien darbā centos apdarīt to darbus, kam vienkārši pietrūka laiks visas nedēļas garumā. Dažādas vēstules, e-pasti. Tiesa, ir palicis viens e-pasts, uz kuru gribu atbildēt telefoniski, bet tam piektdien nepietika laiks.
Bubulis līdz pusdienslaikam nepārgāja. Saņēmos nedaudz garākai pastaigai mājup, lai arī nedaudz līņāja lietus. Cerēju, ka bubulis atkāpsies. Atkāpās. :) Mājās atnācu nogurusi. Miega trūkums varbūt pie vainas, varbūt arī pastaiga svaigā gaisā, tomēr rezultātā pēcpusdienu un daļu vakara nogulšņāju.
Vispār esmu jau pieradusi pie tā, ka piektdienas man ir garāku pastaigu dienas. Ir forši ieraudzīt pilsētu dienas gaismā, izmest loku pa ielām, pa kurām retāk staigāju. Un atkal vilina izstaigāt Daugavas promenādi līdz tam tālajam Rumbulas galam. :) Vismaz par šo iekopto pilsētas daļu negribas lamāt Rīgas domi. :D
Vakarā nedaudz palasīju internetā par savu slimību. Kaut kā pēdējā laikā sāk šķist, ka atkal nāksies operēties. Bet vispirms jāaiziet pie ārsta, lai paskatās, kā ir.
Un vēl sāku interesēties par to, kāpēc man pēdējā laikā tik ļoti gribas sieru un riekstus, un rozīnes, žāvētus ķiršus, dzērvenes, aprikozes, plūmes. Laikam jau kalcijs un magnijs dod par sevi ziņu. Paskatījos savus vitamīnus, ko nesen sāku dzert. Jā, tur arī ir abi divi draudziņi. Bet nu nagi, raustīgie plakstiņi tomēr kliedz, ka par maz tā visa bija līdz šim.
This page was loaded Mar 28th 2024, 7:31 pm GMT.