smth
16.februāris 
16th-Feb-2017 09:56 pm

Divas sanāksmes un darba diena pagalam. Vispirms no rīta līdz pusdienām par darba samaksu, darba laiku ar saču personāla un grāmatvedību cilvēkiem. Daži jautājumi gan pārsteidza, jo tos uzdeva cilvēki, kuri ikdienā "draudzējas" ar Darba likumu. Teorētiski tādiem jautājumiem nebūtu jābut. No otras puses-labāk lai viņi pajautā un pārliecinās par to, ka dara pareizi vai nepareizi, nevis uz savu galvu kaut ko dara un beigās visi atraujas pa degunu. Pēcpusdienā gājām uz LAPK darba grupu ar mūsu vienu likumprojektu no "četrpakas". Darba grupas izvērsās interesanta, jo jautājums bija par dizainparaugiem, patentiem. PVD ar TM sarīkoja veselu diskusiju par fetas sieriem, konjakiem, vīniem un guči somām. ;) Toties mēs tagad arī visi esam izglītoti par to, kurš un ko dara. :D Tiešām bija interesanta un aizraujoša sanāksmes pirmā daļa.
Mūsu projekts kopumā aizgāja diezgan mierīgi. Jā, ir lietas, kas jāpārrunā ar robežsargiem, nedaudz jāpieprecizē pats projekts un anotācija, bet kopumā varēsim laist projām. Tas labi... Tagad galvenais, lai pārējie trīs tik pat veiksmīgi arī uz priekšu tiek aizvirzīti. 2.martā būs zināms, kā tiem ies...

0216

Mājās atvēlos un noskatījos arhīvā divas filmas - Modris un Es esmu šeit. Par jauniešiem. Patika abas. Dažādu iemeslu dēļ. Un skumjas ir abas. Dažādu iemeslu dēļ.

Un vēl.. sapratu šodien, ka foršs ir tas mirklis, kad dodies mājās ar sagādātu nelielu dāvanu. Ej ar to dāvanu savā somā un domā par to, kādu prieku izjutīs dāvanas saņēmējs. :) Es ceru, ka Dainai rīt būs patīkams pārsteigums.
This page was loaded Apr 19th 2024, 6:47 am GMT.