smth
Commenting To 
15th-Feb-2017 11:13 pm - 15.februāris

0215
Jau otro nedēļu trako nams. Visu dienu darbos līdz acīm. Sāc ar vienu darbu, tad kaut kas pilnīgi cits nāk, tad vēl trešais un ceturtais..
Mājās pārvelcies noguris pēc suņa. Nezinu, kāpēc tā viss sakritis pēdējās nedēļās. No vienas puses varētu teikt, lūk, Astra iet uz slimības lapas, tāpēc steidzam visus galus nokopt. Tā nav. Visi šie darbi ir jaunie darbi, nevis vecie.
Bet, runājot par Astru, viņa pati gan domā, ka jau pēc nedēļas sāks strādāt no mājām, bet trešajā jau domā, ka sāks nākt uz darbu, lai gan reāli darbnespēja viņai skaitīsies trīs nedēļas. Nedaudz pārsteidz, ka cilvēks negrib nemaz paņemt šo pauzi sev, savai veselībai. Vajag tikai dragāt uz priekšu. Bet laikam jau ir tādi cilvēki, kuri vienkārši savādāk negrib/neprot.
Pāris dienas iztikām ar ledusskapja krājumiem. Prieks šovakar par to, ka tomēr sagatavoju kārtīgas vakariņas, nevis atkal kaut ko grabināsimies. Patīk, kad māju piepilda ēdiena smarža. :)
Nedaudz piekārtoju arī māju. Kā sestdienās un svētdienās braucu ciemos, tā māja paliek nekārtota, tāpēc izmantoju to, ka šovakar enerģija vēl bija un dažus stūrīšus izberzu. Kādās brīvdienās būs jāievieš kārtība žurnālu kaudzēs. Lieko jāsaliek makulatūrā, to, kas noderīgs, smuki plauktos jāsakārto. Laikam jau pavasaris tuvojas, jo atkal man ir vēlme mest kaut ko ārā. :D
Un vēl parunājām ar Līgu. Par visu, tajā skaitā arī par bosa piedāvājumu. Slikti, ka viņai ir radusies vainas sajūta par to, ka viņa izmanto savas tiesības. Nesaprotu, kāpēc boss pret Līgu un Māru izturas atšķirīgi. Māra i daļu ikgadējā atvaļinājuma varēja izmantot, i pēdējās divas nedēļas vairs netika pārāk ar darbiem apkrauta, i tagad neviens viņai nezvana ar lūgumu nākt atpakaļ.. Bet Līgai.. Līgai visu laiku tā, ka ir sajūta, ka viņu izmanto pēc pilnas programmas. Līga pati teicās, ka viņa padomās par to visu..
Ja godīgi, man pēkšņi radās aizdomas, ka boss vasaras beigās-rudens sākumā grib aiziet bērnkopības atvaļinājumā, tāpēc arī tik ļoti sauc Līgu ātrāk atpakaļ.. VVZ, kas īsti ir šī visa pamatā.
Un vēl...Šodien Krišjānam gada jubileja. :) Tik ātri tie bērni aug!
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 6:11 am GMT.