smth
4.februāris 
4th-Feb-2017 10:48 pm

No rīta pamodos pirms septiņiem ar šo dziesmu..



Nezinu, kāpēc man tā tik ļoti jau gadiem ilgi patīk. Kaut kas tajā ir maģisks.
Lai arī iepriekšējās nedēļas nogalēs parasti sestdienās un svētdienās gulēju ilgi, šorīt sapratu, ka nekāda gulēšana nebūs. Jāiet staigāt! :)
Lēnā garā pabrokastoju, iedzēru kafiju, saposos un aizgāju! :)
Aptuveni izdomāju maršrutu - mājas-Akmens tilts-Dienvidu tilts-Depo-mājas. Teorētiski varēja taču pa taisno uz Depo iet, bet nē.. man vajag ilgāk un vairāk! :D

0204

Patiesībā riktīgs prieks par to, ka izvēlējos tieši tādu maršrutu.Daugavas otrs krasts man ir maziepazīta Rīgas daļa. Jā, ir vietas, kur esmu bijusi, kuras kaut nedaudz pazīstu, bet lielākā daļa ir tumša bilde. Vislielākais prieks bija par Bauskas ielas iepazīšanu. Nezinu, kāpēc tā mani apbūra. Varbūt tāpēc, ka it kā esi netālu no pilsētas centra, bet tajā pat laikā šķiet, ka esi mazpilsētā. Jā, varbūt satiksme kādā brīdī bija nedaudz par intensīvu, bet vienalga, man patika! :) Un sapratu vēl vienu lietu, jāsāk garākās pastaigās iepazīt Pārdaugavu! :)
Iemēģināju arī maps.me. Kopumā ņemot, nav slikti, tomēr vismaz divas reizes man šķita, ka tieku vesta pa garāku ceļu. Secinājums: ja esi vietā, kur nezini situāciju, var uzticēties maps.me.
Depo vajadzēja sīkumus, bet iekūlos krietnās rindās. Turklāt nespēju atturēties un beidzot sagādāt sev pavasari mājās. Ilgi turējos pretī, centos sevi pierunāt, ka agrāk par februāra otro pusi nav ko gaidīt pavasari, bet.. nekā! :D Šodien mājās atnesu podiņu ar hiacintēm. Piecas skaistules pavisam drīz piesmaržos māju! :)
Pēc gandrīz 3,5 stundas garās pastaigas un pievarētiem 16,5 km, mājās atgriezos nogurusi, bet... laimīga. Kustības ir prieks. Un prieks i arī tas, ka diena nav pavisam pelēka, ka saulīte kaut nedaudz uzspīd. :)
Un vēl nosmējos, ka kādreiz taču biju teikusi, ka pa Dienvidu tiltu nepārvietošos, bet šodien bija pirmā reize, kad to šķērsoju kājām. ;)
Patilte jau priecē ar grafitti :) :
grafiti 0204

Atlikusī dienas daļa pavadīta, lasot, skatoties filmas, pļāpājot ar mammu.
Jā, māja nav izberzta, jā drēbju kaudze nav izgludināta, bet.. bija lieliska diena!
Vien tas, ka atkal kaut kas uz acīm metas. :(
This page was loaded Apr 24th 2024, 9:13 am GMT.