smth
3.februāris 
3rd-Feb-2017 08:52 pm

Intensīva darba diena, lai arī ir mana īsā piektdiena. Atnācu jau uz 8:10, bet aizgāju pēc 13:00. Daudz visa uzkritis atkal bija. Tajā skaitā arī darbi, ko boss nebija iepriekš man sūtījis nezināmu iemeslu dēļ, bet Inta iedomājās, ka būtu labi, lai es arī apskatītu. Labi vien bija, jo man bija, ko teikt.

Mežģīnes. Nogurusi, bet priecīga par to, ka atkal īsā darba diena piedzīvota, nolēmu palutināt sevi un aizstaigāt līdz Rosmei. Darba dienu vakaros uz Rūpniecības ielu velties negribas, jo no turienes ātri nekad nevaru izkasīties. Šoreiz bija tieši tāpat - teju stundu pavadīju tur, bet.. bet kaudzīti dažādu foršu mežģīņu nopirku. ;))) Esmu kļuvusi par īstu Rosmes fanu. :) Patīk krāsas, mežģīnes, modeļi. :)) Patīk viss!!! :)

0203

Pēc Rosmes nolēmu doties garā pastaiga. Sanāca gan garāka nekā plānoju, jo aizmirsu pāriet ielas otrā pusē un nācās vien soļot līdz Molam. No otras puses...es, vēl darbā esot, taču gribēju nopirkt apelsīnus. Redz, viena kļūda ceļa pareizā plānošanā, noveda pie vienas idejas īstenošanu dzīvē. :) No trešās puses..es taču pagājušajā ziemā tieši piektdienās devos garākās pastaigās. Jāsāk atjaunot šī tradīcija. :)Tiesa, šobrīd, kad sniegs ir daļēji nokusis, pilsēta diezgan šmulīga izskatās, bet kustības un svaigs gaiss ir organismam vajadzīgs, tāpēc.. nogurusi, bet priecīga atgriezos mājās.

Rasols. Jau kādu nedēļu mieru nelika doma par šo salātu sagatavošanu. Veikalā tos principa pēc nepērku, bet mājās pēdējo reizi tos biju gatavojusi divus gadus atpakaļ. :) Jā, ciemos esmu ēdusi, bet tas jau ir savādāk. Ņemot vērā to, ka atkal šonedēļ bijām saorganizējušies Nākotnes pasūtījumam, pasūtīju labāko desu, kas viņiem ir, lai var nedēļas nogalē organismu "palutināt" ar majonēzi, desu un citiem šo salātu labumiem. :)
Sanāca gardi!

Bet vakara izklaidē - Liepājas teātra izrāde Atsaldētais. Stāsts: "Kādā dienā Ābrams un Sāra ziņu izlaidumā izdzird jaunumus, ka Antarktīdas ledū ir atrasts sasalis vīrieša ķermenis un kuģa atlūza, uz kuras minēts 1907. gads. Neticamā kārtā – pēc ķermeņa atsaldēšanas – izrādās, ka vīrietis ir dzīvs. Ir pagājuši daudzi gadi, taču Atsaldētais ir pārliecināts, ka joprojām dzīvo 20.gadsimta sākumā, un viņam nav ne jausmas, cik ļoti pasaule ir mainījusies." Viegla, lika pasmaidīt un nedaudz arī pasmiet. Komēdija vakariem, kad negribas neko sarežģītu, negribas domāt; kad gribas vienkārši izklaidi. :) Man patika! :)
This page was loaded Apr 24th 2024, 12:56 am GMT.