smth
Commenting To 
1st-Feb-2017 09:49 pm - 1.februāris

Jau gada viena divpadsmitā daļa ir garām.
Traka diena darbā. Sanāksme no rīta pie vadības par summētā darba laika niansēm, tad pāris kolēģi iestrēga uz konsultācijām pie manis. Esmu pamanījusi, ka pēdējā laikā aizvien vairāk kolēģu, ar kuriem līdz šim bija "čau-čau" attiecības, nāk pakonsultēties, parunāt par dzīvi. Patīkami. :)
Pēc tam pakustināju nedaudz Ženēvu un komandējumu uz BRU.Par Ženēvu šobrīd gan nav skaidrs, vai būs jābrauc, vai nē. No vienas puses it kā gribas, no otras... nezinu. Kaut kā jūtos nedaudz atdzisusi pret Ženēvu. It kā jau pagājušajā gadā viss bija forši, bet..ļoti gribējās mājās. Ne Yvoire, ne Annecy nespēja tik ļoti iepriecināt, lai skumjas pēc mājām un ilgas pēc J. kliedētu. Vienīgais labums, ka aizvien vairāk Ženēvā ir bezmakas neta punkti, kur var ar vaibera starpniecību
Pēcpusdienā vēl viena sanāksme gandrīz līdz 17.. ar Renāru un Andru. Pa visu perimetru - par plāniem, problēmām, projektiem utt. Bija laba sanāksme. Izrunājām tiešām aktuālās lietas no abām pusēm.
Kā darba diena paskrēja pat nepamanīju. Tomēr galva pamatīgi kūpēja.
Vakara prieks: vakariņas ar Rūtu un Glāsa klavierkoncerts Zirgu ielas koncertzālē. Viss darba dienas cepiens un galvas kūpēšana pusotras stundas laikā pazuda. Un Glāss ir lielisks! :)
0201
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 4:42 am GMT.