smth
Commenting To 
30th-Jan-2017 11:00 pm - 30.janvāris

Darbs. Atkal pirmdiena, atkal darba duna. Beidzot atgriezās pie mums "četrpaka". Ir lietas, kas jāprecizē, bet ne pārāk daudz. Izskatās, ka boss visu šo "četrpaku" pilnā apmērā ir nodevis man, neskatoties uz to, ka es rakstīju tikai anotācijas. Negribu domāt kategorijās: labi-slikti, pareizi-nepareizi. Ir tā, kā ir. Darbus mēs dalam "lādzīgi".
BRU. Kopš oktobra beigām nebiju Briselē. Un, ja godīgi, tad šobrīd arī īpaši vairs nekārojas braukt uz Briseli, jo īpaši uz viendienīšiem. Bet nu, ja jābrauc uz CoE par postingu, tad jābrauc. Varēs pie reizes tās briesmīgās jelly beans nopirkt. :)))
Nelielu pārsteigumu sagādāja bijusī kolēģe Ciguzīte. Šobrīd viņa dzīvo pa mājām ar mazo meitiņu, bet viņas darba vieta meklē papildspēkus. Tas, ko piedāvā - darba tiesības kā daļu no civiltiesībām iekš rtu. Stundu nav daudz - astoņas. No vienas puses tieši tas arī izskatās kārdinoši. No otras puses... tas liktu izkāpt no zināmas komforta zonas, kurā šobrīd atrodos.. Nezinu, jāpadomā.
Valodas. Vēl viena jancīga lieta. Šodien viena kolēģe klausulē pateica frāzi, kas mani nedaudz pārsteidza. Viņa teica, ka viens no jautājumiem ir jāuzdod mūsu kopīgai kolēģei, kur ir "tas briesmīgais čangaļu akcents". Pie sevis par šo tekstu nosmīkņāju, jo..jo viņa tajā brīdī ar mani runā :P Atradusi, kam to teikt! :D
Vārdu sakot, visa diena saistīta ar un par, un ap notikumiem darbā.

0130
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 16th 2024, 3:39 pm GMT.